Απόλλων Καλυθιών: Τέλος η χρονιά για τον Μιχάλη Φυλακούρη

Πάνω που άρχισε να παίρνει χρόνο συμμετοχής και να βρίσκει ρυθμό, ο Μιχάλης Φυλακούρης αναγκάζεται να εγκαταλείψει, προς μεγάλη απογοήτευση τόσο του ίδιου, όσο και των ανθρώπων του Απόλλωνα Καλυθιών.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο πολύπειρος αμυντικός έδειξαν πως ο σοβαρός τραυματισμός στον ώμο του δεν ξεπεράστηκε σε βαθμό που να εξαλείψει την πιθανότητα της υποτροπής, με τον γιατρό να του συστήνει ξεκούραση και την αποφυγή κάθε αχρείαστου ρίσκου.

 Θέλοντας και μη λοιπόν, ο Μιχάλης Φυλακούρης δεν θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο στο υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

  Η παραπάνω είναι και η μοναδική απουσία που προβληματίζει τον Χρυσόστομο Χάσταλη ενόψει του εκτός έδρας αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με τη Δόξα Καρδάμαινας.

 Όπως έλεγε χθες ο τεχνικός των Απολλωνιστών, μεταφέροντας το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας, αδιαπραγμάτευτος στόχος παραμένει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία του φετινού πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries κι ακριβώς γι’ αυτό, τους Καλυθενούς αφήνουν παντελώς αδιάφορους οι αγωνίες των ομάδων που δίνουν μάχη για την παραμονή τους στην κατηγορία και κατ’ επέκταση οι κάθε λογής ψίθυροι που, κατά… παράδοση, συνοδεύουν τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.