Εκπαιδευτική επίσκεψη του Επαγγελματικού Λυκείου  Παραδεισίου στο Ι.Ι.Ε.Κ. ΑΝΚΟ

Το I.I.E.K. ANKO academy ΡΟΔΟΥ επισκέφθηκαν οι μαθητές του ΕΠΑΛ Παραδεισίου και συγκεκριμένα οι ειδικότητες Υπαλλήλων Οικονομικών Υπηρεσιών και Υπαλλήλων Τουριστικών Επιχειρήσεων στις 22 Μαρτίου 2018.

Η εκπαιδευτική επίσκεψη πλαισιώθηκε από παρακολούθηση του σεμιναρίου: «Αρχές Υγιεινής Διατροφής στο σχολείο και στο σπίτι στην πράξη» και επέκταση γνώσεων στον επισιτιστικό τομέα με συμμετοχή στην κατανόηση και εκτέλεση συνταγών.

Συγκεκριμένα, περιλάμβανε:
• Εισήγηση για τη Διατροφή από τη Διαιτολόγο Διατροφολόγο κα. Πουλλή

• Παρουσίαση Μοντέρνων διατροφικών γρήγορων Snack από τον Τεχνολόγο Τροφίμων και r&d chef κ. Κονταράτο Δημήτρη

• Ξενάγηση στους χώρους

 Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την ενασχόληση των παιδιών στις κουζίνες και στα ζαχαροπλαστεία, όπου χωρίστηκαν σε δύο (2) ομάδες και συμμετείχαν στην ολοκλήρωση συνταγών ποικίλων εδεσμάτων, τα οποία και απόλαυσαν μετά το πέρας της βιωματικής αυτής διαδικασίας.

Οι μαθητές εντυπωσιάστηκαν από τις εισηγήσεις και τους χώρους καθώς και από τις ειδικότητες που υπάρχουν στην ΑΝΚΟ academy.

Επιθυμούμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες στη Διευθύντρια κ. Έψιμου για τη μοναδική αυτή εμπειρία που πρόσφερε στους μαθητές του Επαγγελματικού Λυκείου Παραδεισίου καθώς και για την ιδιαίτερη φιλοξενία που μας παρείχε.