Επί ποδός άπαντες στη Ρόδο για τον τελικό της χρονιάς

Επί ποδός βρίσκονται άπαντες στη Ρόδο ενόψει του δίχως αύριο «τελικού» με τον Εθνικό, που θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο οργανωμένοι της «Κακιάς Σκάλας» δίνουν εδώ και λίγες μέρες τον δικό τους αγώνα προκειμένου να κινητοποιήσουν τον κόσμο , ενώ στην προσπάθεια να έχουν οι εξέδρες όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο συνδράμει η ΕΠΣΔ, η οποία αποφάσισε χθες επισήμως να μη διοργανώσει, την ώρα που τα «ελάφια» θα δίνουν τη σημαντικότερη μάχη της σύγχρονης ιστορίας τους, κανένα παιχνίδι των τοπικών πρωταθλημάτων.

Όλες οι συναντήσεις της Κυριακής θα ξεκινήσουν στις 12:30 και στις 13:30, ενώ όσα γήπεδα διαθέτουν προβολείς, θα φιλοξενήσουν αγώνες από τις 18:30 κι αργότερα.

 Όσο για τον Τίμο Καβακά και τους ποδοσφαιριστές του, συνεχίζουν να προετοιμάζονται με εντατικούς ρυθμούς, όντας απόλυτα συνειδητοποιημένοι για το διακύβευμα του αγώνα με τον Εθνικό και αποφασισμένοι να αφήσουν στο χορτάρι του Δημοτικού Σταδίου ακόμα και την ψυχή τους για να φτάσουν στη νίκη παραμονής.  Εκτός απροόπτου, από το ντέρμπι της Κυριακής θα απουσιάσει μόνο ο τιμωρημένος Λιονέλ Μπούτερ.