Συζητήθηκε στην  πλειοψηφία η αντιδικία  για το Ροδίνι

Η αντιπαράθεση που υπήρξε τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα σε Δήμο και Περιφέρεια σχετικά με το έργο της ανάπλασης του πάρκου του Ροδινιού, απασχόλησε, σύμφωνα με πληροφορίες, και τη συνεδρίαση της δημοτικής πλειοψηφίας Ρόδου προχθές το βράδυ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, λοιπόν, τόσο ο δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος όσο και συνεργάτες του τοποθετήθηκαν για το θέμα, με τον ίδιο να κάνει λόγο για ανάγκη διαχωρισμού των αρμοδιοτήτων και να λέει προς όλους ότι ο καθένας (δηλ. ο Δήμος και η Περιφέρεια) πρέπει να παίρνει το μερίδιο που του αναλογεί όσο αφορά στην υλοποίηση των έργων.

Πιο…ψύχραιμες φωνές μέσα στην παράταξη, πάντως, φέρονται να υποστηρίζουν ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχει αντιπαλότητα με την Περιφέρεια και ότι το θέμα είναι να γίνονται έργα.

Μάλιστα, ο κ. Χατζηδιάκος, λένε οι ίδιες πληροφορίες, φέρεται να παρότρυνε τους συνεργάτες του να επικοινωνούν προς τα έξω το έργο τους.

Αίσθηση, πάντως, προκαλούν οι πληροφορίες που θέλουν αρκετό μέρος της συζήτησης να περιεστράφη γύρω από την ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ, στη βάση του ότι δεν…φαίνεται αρκετά η συμβολή του Δήμου στη λειτουργία της Εταιρίας,  αλλά περισσότερο της Περιφέρειας.