Πανιώνιος Λέρου: Το F4 και ο πρωταθλητής Χατζηδάκης!

Ένα μίνι απολογισμό, με ευχαριστίες και συγχαρητήρια, έκανε το Δ.Σ. του Πανιωνίου Λέρου για το F4 εφήβων που φιλοξενήθηκε στο νησί της Αρτέμιδας στις 17-18 Μαρτίου.

«Το διήμερο 17-18 Μαρτίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Μερικιάς στη Λέρο διεξήχθη το Final 4 εφήβων. Αν και καθυστερημένα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε αλλά και να επισημάνουμε μερικά πράγματα.

Οι Λεριοί που βρέθηκαν στο γήπεδο, παρέα με τους γονείς και τους φίλους των άλλων ομάδων, δημιούργησαν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα που πραγματικά την παρατηρείς σε παιχνίδια μπάσκετ υψηλότερων κατηγοριών.

Περισσότερα από πεντακόσια άτομα χειροκρότησαν την προσπάθεια όλων των ομάδων κι αυτές ανταπέδωσαν μ’ ένα εξαιρετικό θέαμα. Πραγματικά ήταν κρίμα που δεν παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Τοπικής Επιτροπής για να το απολαύσουν και εκείνοι. 

Ως Σωματείο είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που για δεύτερη συνεχή χρονιά η κοινωνία της Λέρου αγκαλιάζει την προσπάθεια του Πανιωνίου και ταυτίζεται με την φιλοσοφία του που είναι μεταξύ άλλων να προάγει την ιδέα του φίλαθλου πνεύματος και την ανάπτυξη σχέσεων φιλίας μεταξύ των αθλητών.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Κολοσσό Ρόδου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος για 2η συνεχή χρονιά, τον Ιαλυσό Ρόδου για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης και την Ε.Α. Καλύμνου που αν και τελευταία στιγμή, με χαρά δέχτηκε να συμμετέχει στο F4 αντί του Ιπποκράτη Κω κι έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά της να βρεθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Μερικιάς, σ’ ένα χώρο χαράς και φιλίας σε μια διοργάνωση που ήταν πραγματική γιορτή του μπάσκετ.

Αν και δεν κατανοούμε πλήρως τους λόγους του Ιπποκράτη να μη βρίσκεται στην τελική φάση, ευχόμαστε να μη βρεθεί σε ανάλογη θέση στο μέλλον τόσο ο ίδιος όσο και κανένα άλλο Σωματείο.

Ελπίζουμε, όμως, ότι κάποια στιγμή θα ενημερωθούμε για το πλαίσιο διεξαγωγής του πρωταθλήματος ή, αν υπάρχει, γιατί δεν εφαρμόζεται.

Συνδιοργανωτής του F4 ήταν ο Δήμος Λέρου και ο Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.Α.Π. γι’ αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον δήμαρχο κ. Κόλια Μιχάλη που στηρίζει τις προσπάθειες του Πανιωνίου για την ανάδειξη του αθλήματος στο νησί μας.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις οικογένειες των αθλητών Στέλιου Γεωργίου και Λευτέρη Κανάρη που εμπιστευτήκαν τα παιδιά τους στο Σύλλογό μας για 10 και πλέον χρόνια και εφοδιάστηκαν με τους σκοπούς και τα ιδανικά που διαπνέει ο Πανιώνιος Λέρου. Όσο για τα ίδια τα παιδιά, τους ευχόμαστε να πετύχουν κάθε προσωπικό όνειρο, να είναι πάντα επίμονοι ανεξαρτήτου αποτελέσματος και είμαστε σίγουροι ότι σε κάθε παιχνίδι της ζωής θα βγαίνουν νικητές!».

Εξάλλου, ο Πανιώνιος «συγχαίρει τον Λεριό μας αθλητή, Μανώλη Χατζηδάκη, για τη μεγάλη συμβολή που είχε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος εφήβων ΕΣΚΑ με την ομάδα της ΑΕΚ στην οποία αγωνίζεται.

Μανώλη, για μία ακόμη φορά η μπασκετική Λέρος αισθάνεται μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια για τον τίτλο που κατέκτησες με την ομάδα σου και σου ευχόμαστε να έχεις υγεία πάνω απ’όλα. Να ξέρεις ότι αποτελείς φωτεινό παράδειγμα για τους μικρούς αθλητές μας και κάθε επιτυχία σου την χαιρόμαστε διπλά. Συγχαρητήρια!».