Στην ανακρίτρια 35χρονος για απόπειρα διάρρηξης

Αύριο θα απολογηθεί στην ανακρίτρια Ρόδου καθώς ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του 35χρονου ο οποίος επιχείρησε να διαρρήξει σταθμευμένο αυτοκίνητο και έγινε αντιληπτός από την ιδιοκτήτρια του οχήματος!

Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε προχθές στις 2 το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή του Κοιμητηρίου του Αγίου Δημητρίου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο συμπολίτισσάς μας.

Ο 35χρονος επιχείρησε να το ανοίξει με σκοπό την κλοπή. Όμως έγινε αντιληπτός από την ιδιοκτήτρια αλλά και από έναν άνδρα που την ώρα εκείνη περνούσε από το σημείο.

Ο τελευταίος προσπάθησε να σταματήσει τον 35χρονο με αποτέλεσμα να ξεσπάσει καβγάς μεταξύ των δύο ανδρών, ο οποίος και έληξε με τη σύλληψη του 35χρονου από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έσπευσε στο σημείο.

Ο 35χρονος χθες το μεσημέρι οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος και άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και τον παρέπεμψε στην ανάκριση. Ωστόσο, ο 35χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για την Παρασκευή 30 Μαρτίου και μέχρι τότε κρατείται.