Ρόδος: Πανστρατιά στο δρόμο προς τη σωτηρία

Ο απόλυτος τελικός που περιμένει τη Ρόδο την ερχόμενη κόντρα στον Εθνικό πλησιάζει και τα μηνύματα στήριξης της μεγάλης προσπάθειας των «ελαφιών» να κρατηθούν στη Γ’ Εθνική κατηγορία μέρα με τη μέρα πυκνώνουν.

Με δεδομένο πως την ώρα της μεγάλης μάχης δεν θα υπάρχει σε εξέλιξη παράλληλη ποδοσφαιρική δραστηριότητα στο νησί, ουκ ολίγα τοπικά ποδοσφαιρικά σωματεία αναμένεται να εκπροσωπηθούν στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου με πολυάριθμη αντιπροσωπεία, ενώ χθες ήρθε ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα να απευθύνει έκκληση τόσο προς τα μέλη του, όσο και προς το σύνολο των φιλάθλων του νησιού, να συρρεύσουν στο γήπεδο προκειμένου να βοηθήσουν τα «ελάφια» στον πλέον κρίσιμο αγώνα της σύγχρονης ιστορίας τους.

Η ανακοίνωσή των παλαίμαχων:  

«Την ερχόμενη Κυριακή , η μία από δύο αγαπημένες μας ομάδες , ο ΑΣ Ρόδος , δίνει έναν αγώνα πάρα πολύ σημαντικό και δύσκολο με τον Εθνικό Πειραιώς!
Συγκεκριμένα παίζει μια κατηγορία!
Θέλει μόνο νίκη για να μείνει στη Γ' Εθνική!

Ο Σύνδεσμός μας και ειδικότερα τα μέλη που έχουν υπηρετήσει στην ομάδα της Ρόδου θα είναι εκεί , όπως βέβαια κάθε Κυριακή , δίπλα στην ομάδα να την βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν στην επίτευξη του στόχου της!

Με την χθεσινή ομόφωνη απόφασή του λοιπόν το ΔΣ του Συνδέσμου μας αποφάσισε να παρευρεθούν όλα τα μέλη του Συνδέσμου μας την Κυριακή στο "Στάδιο Διαγόρας" ! Καλεί επίσης όλους τους φιλάθλους της Ρόδου να παρευρεθούν κι αυτοί για να βοηθήσουν με τον τρόπο τους την ομάδα μας.

Ενωμένοι σαν μια οικογένεια η Ρόδος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν!
Είμαστε δε βέβαιοι ότι η ομάδα θα πετύχει τον στόχο της!
Καλή επιτυχία!»

Τέλος, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα συνεχίζεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της Ρόδου για τον τελικό της Κυριακής. Η δουλειά θα συνεχιστεί χωρίς διακοπή μέχρι το πρωί του Σαββάτου.