Ημερίδα για τις επιχειρήσεις στη Ρόδο

Την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τελικά η ενημερωτική ημερίδα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο επιμελητήριο Δωδεκανήσου τη Δευτέρα αλλά αναβλήθηκε καθώς λόγω των καιρικών συνθηκών δεν μπόρεσαν να έρθουν στη Ρόδο, οι ομιλητές.

Η ημερίδα θα γίνει συγκεκριμένα τη Μεγάλη Δευτέρα 2 Απριλίου, στον ίδιο χώρο (αίθουσα Γιώργος Καραγιάννης)  και με το ίδιο πρόγραμμα. Διοργανώνεται στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΠ ΕΤΠΑ & ΤΣ/ Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ, από την Ελληνική Αναπτυξιακή Εταιρεία (ΕΛΑΝΕΤ), εταίρο του ΕΦΕΠΑΕ σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, για τις δράσεις του ΕΠΑνΕΚ.

Τίτλος της «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» Και «Επιχειρούμε Έξω – Υποστήριξη Διεθνούς Προβολής ΜΜΕ με Εξωστρεφή Προσανατολισμό».
Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση των δράσεων και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους προς επίλυση αποριών.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
5.00 – 5.15 μ.μ.: Προσέλευση
5.15 – 5.30 μ.μ.: Χαιρετισμός
- Γιάννης Πάππου, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου
5.30 – 6.00 μ.μ.: Παρουσίαση της Δράσης «Ενίσχυση της ίδρυσης και λειτουργίας νέων τουριστικών ΜμΕ»
- Μαρία Γώγολου, Στέλεχος ΕΛΑΝΕΤ
6.00 – 6.30 μ.μ.: Παρουσίαση της Δράσης «Επιχειρούμε Έξω»
- Χριστόφορος Λιακόπουλος, Στέλεχος ΕΛΑΝΕΤ
6.30 – 7.30 μ.μ.: Ερωτήσεις – Απαντήσεις
Συντονιστής: Γιώργος Τρουλλάκος, Διευθυντής Δ.ΕΤ.Α.Π.