Αποχαιρέτησε με νίκη...

Ολοκλήρωσε τη φετινή χρονιά κατά τον καλύτερο τρόπο χθες το απόγευμα ο Διαγόρας στο Λουτράκι. Επικράτησε με 2-0 της τοπικής ομάδας, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και κερδίζοντας ταυτόχρονα έναν νεαρό ποδοσφαιριστή. 

Ο λόγος για τον 16χρονο Μάρτιν Ζέλεφ, ο οποίος προέρχεται από την εφηβική ομάδα και πήρε χθες χρόνο συμμετοχής από τον Νίκο Παντέλη. 
Ο «γηραιός» πέτυχε το 0-1, πολύ νωρίς με τον Αντώνη Γιόνδη στο 5΄ και ολοκλήρωσε τη νίκη του με ένα ακόμα γκολ στο 36΄ με τον Σερτζίνιο(0-2).
Το Λουτράκι δεν απείλησε ιδιαίτερα, ενώ ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λ. Στασινόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα 
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι  Στρ. Μαχαίρας, Σταυρόγλου και Κων/νος Μαχαίρας από την Αθήνα. 

Οι ομάδες: 
ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Κιούλος (62′ Παπαφίλης), Παππάς, Τσορμπατζίδης, Τσώκος, Στασινόπουλος Δ. (46′ Τσάκας), Στασινόπουλος Λ., Σιώκος, Σαλοδημήτρης (46′ Γεωργίου), Βοιδίλας, Γκιζαριώτης, Γεωργούλιας (75′ Μποντούρι).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Μπαμπανιώτης, Γεωργίου, Μήτκας, Προβατίδης, Βελέτης, Πέεφ (74′ Μεντής), Σερτζίνιο (46′ Κιοσέογλου), Μπακάλης, Βελλίνης (83′ Ζέλεφ), Αγγελούδης (61′ Τσαγκάρης), Γιόνδης.