Τα «μανίκια» σηκώνουν Περιφέρεια και Α.Σ.Κ. Αρχάγγελος

Το αίτημα για την ανέγερση κλειστού γυμναστηρίου στην περιοχή του Αρχαγγέλου τέθηκε επί τάπητος στη συνάντηση που είχαν χθες οι εκπρόσωποι του διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ.Κ. Αρχάγγελος και της επιτροπής κατοίκων της κοινότητας, με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, στο γραφείο του τελευταίου. 

Το παρών έδωσαν τα μέλη της διοίκησης του Α.Σ.Κ. Στέφανος Καραολάνης, Σάκης Καλόφωνος και Φιλήμονας Χρήστου, ο προπονητής Σταμάτης Χατζόπουλος, ο Τσαμπίκος Σαρικάς (εκ μέρους της επιτροπής των κατοίκων), ο δικηγόρος Μανώλης Μακιάρης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Νίκος Νικολής και Χαρούλα Γιασιράνη, καθώς και ο σύμβουλος του Περιφερειάρχη Στέργος Στάγκας. 

Κατά τη διάρκεια της ζωηρής συζήτησης αναλύθηκαν όλα τα δεδομένα, για να μείνει, ως απόσταγμα, το συμπέρασμα πως η δημιουργία της ζωτικής σημασίας, για τον Αρχάγγελο και κατ’ επέκταση για τη Νότια Ρόδο, αθλητικής εγκατάστασης είναι καθ’ όλα εφικτή.   

Ο Γιώργος Χατζημάρκος και οι συνεργάτες του δεσμεύτηκαν να στηρίξουν την προσπάθεια  με όλες τις δυνάμεις τους τόσο σε επίπεδο χρηματοδότησης, όσο και σ’ αυτό της υλοποίησης και πριν καλά καλά ολοκληρωθεί η συνάντηση, έπιασαν δουλειά, η οποία θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα από κοινού με τους ανθρώπους του Α.Σ.Κ. και τους εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας.