Στη Ρόδο το F4 κυπέλλου Ελλάδος στο βόλεϊ;

Θέμα συζήτησης στο Δημ. Συμβούλιο του Δήμου Ροδίων έγινε η διεξαγωγή της τελικής φάσης του Κυπέλλου των Ανδρών στο βόλεϊ στο οποίο μετέχουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ηρακλής και ΠΑΟΚ.

Όπως είναι ήδη γνωστό η Ρόδος έχει ζητήσει τη διεξαγωγή του στο νησί μας. Πρέπει όμως πρώτα, να γίνουν κάποιες απαραίτητες εργασίες στο Κλειστό Γυμναστήριο της Καλλιθέας,  προκειμένου να πληρεί τις προϋποθέσεις διεξαγωγής αγώνων αυτού του επιπέδου. 

Για την σπουδαιότητα αλλά και τη διεξαγωγή του final four στο Κύπελλο, μίλησε χθες στο Δημ. Συμβούλιο ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Στέφανος Κυριαζής, ο οποίος αφού ανέλυσε τη σπουδαιότητα της διεξαγωγής του στο νησί μας, ζήτησε την παρέμβαση του Δήμου Ροδίων, προκειμένου να γίνουν κάποιες εργασίες στον χώρο για να πληρεί τις προϋποθέσεις και να ενταχθεί στην κατηγορία Ε2.

Στην συνέχεια στο Δημ. Συμβούλιο, το λόγο πήρε ο Δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πώς «Πρόκειται για ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός  που θα γίνει τον Απρίλη. Το Κλειστό της Καλλιθέας είναι ένα κόσμημα στο νησί μας,  αλλά χρειάζεται ακόμα κάποιες  παρεμβάσεις  για να πληρεί τις προϋποθέσεις  και να μπορέσει να φιλοξενήσει αυτού του βεληνεκούς τις αθλητικές εκδηλώσεις». 

Απευθυνόμενος στο Δημ. Συμβούλιο, ζήτησε απ’ όλους τους παρευρεθέντες την συγκατάθεσή τους, και το Σώμα ομόφωνα αποφάσισε τη διεξαγωγή του, με την προϋπόθεση να γίνουν πάντως οι απαραίτητες εργασίες. 
Χθεσινές πληροφορίες πάντως, ανέφεραν πώς για το final four του Κυπέλλου βόλεϊ των ανδρών, σοβαρή υποψηφιότητα έχει θέσει και το Κλειστό της Χαλκίδας.

Οι αρχικές ημερομηνίες για την διεξαγωγή του final four στο Κύπελλο είναι 21 και 22 Απριλίου. Μέχρι τώρα πάντως, η ΕΟΠΕ δεν έχει λάβει καμιά απολύτως απόφαση, σε ό,τι αφορά την έδρα της διεξαγωγής.