Με νέα παράσταση επιστρέφει η Πράξις

Στο στάδιο προετοιμασίας μιας κωμωδίας βρίσκεται αυτή τη περίοδο η Θεατρική Ομάδα Πράξις. 

Η ομάδα υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Κώστα Κατσουλάκη κάνει μια στροφή επιλέγοντας για τη νέα της δουλειά μια γρήγορη και ξεκαρδιστική κωμωδία. Πρόκειται για το έργο “Ποιος σκότωσε τον Ουίλιαμ” το οποίο γράφτηκε το 2007 από τη γνωστή ηθοποιό και σεναριογράφο της τηλεόρασης Λίλιαν Δημητρακοπούλου. Το έργο ανέβηκε πρώτη φορά από την ερασιτεχνική ομάδα του δήμου Βύρωνα της οποίας ηγείται η ίδια. 

Ένας ιδιαίτερος θίασος ερασιτεχνών  επιχειρεί να ανεβάσει το αριστούργημα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ «ΡΩΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΕΤΑ». Όμως οι ιδιαιτερότητες τους, η έλλειψη επαγγελματισμού και η αλκοολική σκηνοθέτης θα μετατρέψουν τη πρεμιέρα σε Βατερλό, και τη πιο τρυφερή και συγκινητική ιστορία αγάπης της παγκόσμιας δραματουργίας σε κωμωδία.

Τα σκηνικά υπογράφει η  Ανδρομάχη Μπατζούκη. 
Βοηθός σκηνοθέτη:  Ιφιγένεια Παπανικολάου
Κοστούμια: Κώστας Κατσουλάκης 
Παίρνουν μέρος οι: Γιάννης Αποκούραστος, Ρούλα Βασιλοπούλου, Χρυσούλα Κόζα, Μίσσυ Κώστα, Βαλέριος Λινάρδος, Ελένη Μικρομανώλη, Ανδρομάχη Μπατζούκη, Γιάννης Παστρικός, Γεωργία Παντελή Μπραϊκίδη, Ανθή Πλατή, Νίνα Ρηγούτσου, Μαρία Σαραντώνη, Κατερίνα Τουβρά, Κώστας Χαρτοφύλλης.
Οι παραστάσεις θα δοθούν τον Απρίλιο στο Δημοτικό θέατρο Ρόδου.