Έτοιμο το «Ροδίων Άθλησις» για τα μπαράζ

Συνεχείς αλλαγές γίνονται στις ώρες διεξαγωγής των αγώνων μπαράζ, για την άνοδο στην Α1 Κατηγορία του βόλεϊ. Όλα αυτά φυσικά γίνονται σύμφωνα με τις πληροφορίες, επειδή η ΑΕΚ θέλει να έχει τον κόσμο μαζί της στο ποδόσφαιρο, αλλά θέλει και η ομάδα βόλεϊ να έχει ανάλογη στήριξη.

Ειδικότερα:
-Στις 13.30 και στις 15.30 θα πραγματοποιηθούν οι τελικοί των μπαράζ ανόδου του Α'  ομίλου στο κλειστό της Ριζούπολης, όπως ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ.

Αναλυτικά το νέο πρόγραμμα:
Σάββατο 31 Μαρτίου
17.30: Απόλλων Αθηνών - Ροδίων Άθλησις (1)
20.15: ΑΕΚ - ΑΟ Παλλήνης (2)

Κυριακή 1 Απριλίου
13.30: Ηττημένος (1) - Ηττημένος (2)
15.30: Νικητής (1) - Νικητής (2)

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΡΟΔΙΩΝ
Χθες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών της ομάδας, για τους αγώνες μπαράζ και την άνοδο στην Α1 των ανδρών. Το «Ροδίων Αθλησις» δείχνει έτοιμο για τέτοιου είδους αγώνες. Εξάλλου υπάρχει η εμπειρία από τις χρονιές που πέρασαν και οι περισσότεροι από τους παίκτες του, έχουν αυτού του είδους τις παραστάσεις.

Για τα παιχνίδια αυτά μίλησε ο πασαδόρος της ομάδας Νίκος Μακρής, που έχρισε φαβορί την ΑΕΚ, τονίζοντας μεταξύ άλλων:  

«Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά, που η Ρόδος καταφέρνει να φτάσει στα μπαράζ για την άνοδο και η παρουσία μας σε αυτή τη γιορτή μας χαροποιεί. Είμαστε μια ομάδα που κάθε χρόνο κάνουμε ένα βήμα παραπάνω.

Θέλουμε να διεκδικήσουμε όλες μας τις πιθανότητες για να καταφέρουμε μια πιθανή άνοδο. Αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες των εκτός έδρας αγώνων, αλλά και του ότι υπάρχει μια ομάδα πάρα πολύ δυνατή όπως είναι η ΑΕΚ, την οποία δεν καταφέραμε να κερδίσουμε στις τρεις φορές  που την αντιμετωπίσαμε, αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι να ευχαριστηθούμε και τα δύο παιχνίδια που θα δώσουμε και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί.

Έχοντας την εμπειρία δύο προηγούμενων διοργανώσεων των μπαράζ, σίγουρα μιλάμε για κάτι διαφορετικό. Μιλάμε για μία ομάδα που θ’ ανέβει. Υπάρχει σε αυτήν τη διοργάνωση ξεκάθαρο φαβορί, που είναι η ΑΕΚ, η οποία έχει πολλούς παίκτες που προέρχονται από ανώτερη κατηγορία και έχουν και την εμπειρία. Οι άλλες τρεις ομάδες, όμως, θα διεκδικήσουν τις πιθανότητες που έχει η κάθε μία για την άνοδο».

ΔΕΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Την αποστολή που ολοκλήρωσε την προετοιμασία της γι’ αυτούς τους αγώνες την απαρτίζουν δέκα παίκτες. Από αυτή θα απουσιάσουν τελικά οι Ντάνιελ Γκένωφ και Γιώργος Χατζηγεωργίου, που δεν προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα τον τελευταίο καιρό.

Της αποστολής μετέχουν οι Μακρής, Προδρομίδης, Μοσχούς,Ποτολίδης, Κοκολάκης, Γεράκης, Μαυράκης, Αρβανίτης, Παππάς και Κάλας.

Σε ότι αφορά τους αγώνες που ξεκινούν αύριο στο κλειστό της Ριζούπολης, για το ματς του Απόλλωνα με το Ροδίων η ΕΟΠΕ, ανακοίνωσε σχετικά πώς
-Διαιτητές θα είναι οι Κουτσούλας και Μάλφας
-Επόπτες γραμμών θα είναι οι Γεωργιάδης-Κατσιάρας
-Γραμματεία:Πεσίνογλου