Ανοίγει τις πόρτες του το εστιατόριο Διόνυσος στην Λίνδο

Ανοίγει τις πόρτες του  το εστιατόριο Διόνυσος  στην Λίνδο

Ανοίγει τις πόρτες του το εστιατόριο Διόνυσος στην Λίνδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1244 ΦΟΡΕΣ

Με τις μοναδικές του γεύσεις και θέα την όμορφη Λίνδο μας θα είναι και πάλι κοντά μας το εστιατόριο Διόνυσος στην Λίνδο, που ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό. Απο την Παρασκευή 30 Μαρτίου, έως και το τέλος της σεζόν.

Το αγαπημένο εστιατόριο των ντόπιων και όχι μόνο, επέλεξε φέτος να βρίσκεται κοντά μας λίγες μέρες πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα, προσφέροντας τις γνωστές αγαπημένες γεύσεις αλλά και νηστίσιμα εδέσματα, ενώ τις μέρες του Πάσχα θα διαθέτει πασχαλινό μενού με ποικιλία κρεάτων όπως αρνί κ.λπ.
Ο Διόνυσος, με περισσότερα απο 30 χρόνια εμπειρίας, διαθέτει μια τεράστια ποικιλία μεσογειακής δημιουργικής κουζίνας, μας περιμένει να γευτούμε και πάλι τα εξαίσια πιάτα του.

Δροσερές σαλάτες, ποικιλία ορεκτικών και δεκάδες επιλογές απο κρεατικά και θαλασσινά που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο, θα δώσουν μια ευχάριστη "νότα" στις εξορμήσεις σας στη μαγευτική Λίνδο.
Σε ένα μοναδικό περιβάλλον, με την άψογη εξυπηρέτηση και τα γαστριμαγικά του πιάτα, ο Διόνυσος αποτελεί την καλύτερη επιλογή στην Λίνδο. Στη λίστα κρασιών του μαγαζιού, βρίσκουμε πάντα μια ποικιλία απο ετικέτες απο όλη την Ελλάδα.

Εστιατόριο Διόνυσος
Λίνδος
τηλ. επικοινωνίας 2244031810

Διαβάστε ακόμη

Στα 100 καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Ελλάδας η δική τους Tsaperdona!

Το λεοντόψαρο ως γαστρονομική έκπληξη παρουσίασε η ΑΝ.ΔΩ. σε δεκάδες συμπολίτες μας

Τιμητικό βραβείο για το μελεκούνι στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοσκινιατών

Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Με ένα τοπικό πιάτο από παραδοσιακό πανηγύρι της Μυκόνου εκπροσωπήθηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο European Young Chef Award 2023

Συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά

Στη Γαλλία η αποστολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον διαγωνισμό "European Young Chef Award 2023"

Έξω πάμε καλά; 4 διεθνείς οινογνώστες μιλούν για τη θέση του ελληνικού κρασιού στις αγορές