Ανοίγει τις πόρτες του  το εστιατόριο Διόνυσος  στην Λίνδο

Με τις μοναδικές του γεύσεις και θέα την όμορφη Λίνδο μας θα είναι και πάλι κοντά μας το εστιατόριο Διόνυσος στην Λίνδο, που ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό. Απο την Παρασκευή 30 Μαρτίου, έως και το τέλος της σεζόν.

Το αγαπημένο εστιατόριο των ντόπιων και όχι μόνο, επέλεξε φέτος να βρίσκεται κοντά μας λίγες μέρες πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα, προσφέροντας τις γνωστές αγαπημένες γεύσεις αλλά και νηστίσιμα εδέσματα, ενώ τις μέρες του Πάσχα θα διαθέτει πασχαλινό μενού με ποικιλία κρεάτων όπως αρνί κ.λπ.
Ο Διόνυσος, με περισσότερα απο 30 χρόνια εμπειρίας, διαθέτει μια τεράστια ποικιλία μεσογειακής δημιουργικής κουζίνας, μας περιμένει να γευτούμε και πάλι τα εξαίσια πιάτα του. 

Δροσερές σαλάτες, ποικιλία ορεκτικών και δεκάδες επιλογές απο κρεατικά και θαλασσινά που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο, θα δώσουν μια ευχάριστη "νότα" στις εξορμήσεις σας στη μαγευτική Λίνδο. 
Σε ένα μοναδικό περιβάλλον, με την άψογη εξυπηρέτηση και τα γαστριμαγικά του πιάτα, ο Διόνυσος αποτελεί την καλύτερη επιλογή στην Λίνδο. Στη λίστα κρασιών του μαγαζιού, βρίσκουμε πάντα μια ποικιλία απο ετικέτες απο όλη την Ελλάδα.

Εστιατόριο Διόνυσος
Λίνδος
τηλ. επικοινωνίας 2244031810