Η Περιφέρεια  κοντά στο τένις

Καθώς πλησιάζουν οι ημερομηνίες των διεθνών τουρνουά τένις ITF Senior 1-5 Μαΐου και Junior 1-7 Οκτωβρίου αλλά και το τριεθνές του Σεπτεμβρίου, η σύσκεψη με τον περιφερειάρχη, Γιώργο Χατζημάρκο και τους αρμόδιους περιφερειακούς συμβούλους ήταν επιβεβλημένη.

Σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ήταν συνδιοργανώτρια, και το ΔΣ εξέφρασε την ευχαρίστηση όπως επίσης την ικανοποίησή του για τη μέχρι τώρα συνεργασία.

Ο Γιώργος Χατζημαρκος με τη σειρά του εξήγησε στην αντιπροσωπεία του ΔΣ πως, η συνέχεια της συνεργασίας εξαρτάται άμεσα από την επιτυχή διεξαγωγή των προηγούμενων δράσεων.

Μάλιστα, μελετώντας τα αποτελέσματα της περασμένης χρονιάς, την εμπιστοσύνη της Εθνικής και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στους ανθρώπους του ΡΟΑ αλλά και τα οφέλη για την τοπική κοινωνία από την ανάληψη από τον Ροδιακό Όμιλο δύο διεθνών διοργανώσεων στην αρχή και στο τέλος της τουριστικής περιόδου που θα επαναλαμβάνονται την ίδια περίοδο κάθε χρόνο, εξέφρασε την ικανοποίηση του και ανανέωσε την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και για το 2018.