Μετά το Πάσχα οι εξελίξεις στον Διαγόρα

Σε διακοπές βρίσκονται από χθες  τεχνική ηγεσία και παίκτες του Διαγόρα, που ολοκλήρωσαν κατά τον καλύτερο τρόπο τη φετινή περίοδο, νικώντας στο Λουτράκι την τοπική ομάδα με 2-0.

Όπως έχει διαμηνυθεί ήδη, η ερχόμενη περίοδος είναι χρονιά πρωταθλητισμού και με βάση αυτό το στόχο θα «στηθεί» η καινούργια ομάδα.

Για όλα αυτά πάντως, είναι νωρίς ακόμα, αλλά οι «κυανέρυθροι» για να βάλουν ό,τι καλό υπάρχει στη «μηχανή» τους για το καινούργιο πρωτάθλημα, θέλουν να ασχοληθούν με το σχεδιασμό και την εφαρμογή του από τώρα.

Στο Διαγόρα προέχει το θέμα του προπονητή. Ήδη υπάρχει η πρώτη συνάντηση με τον Νίκο Παντέλη. Είναι όλοι ευχαριστημένοι από τη δουλειά του και φυσικά κι εκείνος, όπως έχει δηλώσει στην Α.Ρ. , «θέλω να παραμείνω στο Διαγόρα».

 Στις σχέσεις των δυο πλευρών, αλλά και στη διάθεση να συνεχισθεί η συνεργασία, υπάρχει πολύ καλό κλίμα κι όλα δείχνουν μέχρι τώρα, πως ο Νίκος Παντέλης θα συνεχίσει στον πάγκο του «γηραιού» της πόλης μας. 
Ο αξιόλογος τεχνικός θα έχει ακόμα μια συνάντηση μετά το Πάσχα όπως έγινε γνωστό, οπότε και θα κλείσει οριστικά η νέα συμφωνία. 

Σε ό,τι αφορά τους ποδοσφαιριστές, η έκθεση από πλευράς του κόουτς του Διαγόρα θα δοθεί και επίσημα μετά το Πάσχα. Βέβαια έχει γίνει μια πρώτη επαφή με τη Διοίκηση του Διαγόρα κι έχει εκφράσει τις απόψεις του για όλους σχεδόν τους ποδοσφαιριστές, με σκοπό να δουλεύουν οι Διοικούντες από τώρα και να κλείνουν συμφωνίες, αλλά ως είθισται,  όλα θα εξαρτηθούν από το τι θα αναφέρει και επίσημα πλέον η έκθεση του Νίκου Παντέλη.