Προβλήματα για τον πρωτοπόρο Φοίβο

Η 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Blue Star Ferries, έχει στο πρόγραμμά της μια πολύ δύσκολη… έξοδο για τους πρωτοπόρους.

Ο Φοίβος καλείται αύριο να ξεπεράσει στο γήπεδο Κοσκινού, το «εμπόδιο» του δυνατού στην έδρα του Διγενή, να πάρει τη νίκη και να διατηρήσει τουλάχιστον την διαφορά των πέντε βαθμών από τους διώκτες του, που βρίσκονται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, Άρη και ΔΙ.ΑΣ.

Οι «κυανοκίτρινοι» γυμνάσθηκαν και χθες σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά όπως όλα δείχνουν ο Σάββας Ορφανίδης θα αντιμετωπίσει προβλήματα, για τον καταρτισμό της πιο ικανής ενδεκάδας.

Οι αμφιβολίες υπάρχουν για δυο, αλλά υπάρχουν άλλοι δυο ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν θα αγωνιστούν.
-Ταφάνι και Τζιβίλογλου αισθάνονται κάποιες ενοχλήσεις σε τραυματισμούς τους  και από την σημερινή προπόνηση θα εξαρτηθεί, αν τελικά αγωνιστούν αύριο κατά του Διγενή.

-Νοκ άουτ από τον αυριανό αγώνα είναι ο Φωτεινής, ο οποίος αποχώρησε με τράβηγμα από τον αγώνα με τον Ηρακλή Μαριτσών και δεν θα αγωνιστεί.

-Στο μεταξύ «τελείωσε» για φέτος και ο Φτάκλας, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση για να αποκατασταθεί το πρόβλημα που έχει.

Για τους Ταφάνι και Τζιβίλογλου η σημερινή προπόνηση θα δείξει αν τελικά θα είναι αύριο σε θέση να αγωνιστούν.