Ροδίων Άθλησις: Με την ελπίδα για το μεγάλο «άλμα»

Ύστερα από ένα χρόνο αγώνων και σκληρής προσπάθειας, έφτασε η μέρα ανταμοιβής των κόπων για τους παίκτες του «Ροδίων Άθλησις» οι οποίοι αυτό το Σαββατοκύριακο παίζουν όλη τη χρονιά κι έχουν σκοπό να τερματίσουν όσο υψηλότερα γίνεται στην ειδική βαθμολογία των μπαράζ.

Σήμερα στο γήπεδο της Ριζούπολης ξεκινάει το F4 του βόλεϊ στην Α2 που θα αναδείξει ομάδα ή ομάδες που θα ανεβούν στην Α1. Αυτό φυσικά θα εξαρτηθεί από τις δηλώσεις συμμετοχής τη νέα περίοδο. 

Το έργο είναι φυσικά δύσκολο και η ροδίτικη ομάδα είναι «ορκισμένη» να πάρει την πρόκριση για τον τελικό σήμερα, αντιμετωπίζοντας τον Απόλλωνα και να κοιτάξει αύριο στα.. μάτια την ΑΕΚ, που όντας αήττητη φαντάζει το φαβορί για να είναι εκείνη η πρώτη  ομάδα ανόδου.

Την αποστολή του «Ροδίων» η οποία ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και πάει στην Αθήνα για το καλύτερο δυνατόν, αλλά και αποφασισμένη να… πολεμήσει,  την απαρτίζουν δέκα παίκτες.

Από αυτή θα απουσιάσουν τελικά οι Ντάνιελ Γκένωφ και Γιώργος Χατζηγεωργίου, που δεν προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα τον τελευταίο καιρό.

Της αποστολής μετέχουν οι Μακρής, Προδρομίδης, Μοσχούς, Ποτολίδης, Κοκολάκης, Γεράκης, Μαυράκης, Αρβανίτης, Παππάς και Κάλας.

Το «Ροδίων» μπαίνει πρώτο στα μπαράζ,  αντιμετωπίζοντας σήμερα στις 17.30 στη Ριζούπολη τον… οικοδεσπότη Απόλλωνα Αθηνών 

-Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Κουτσούλας και Μάλφας

-Επόπτες γραμμών θα είναι οι Γεωργιάδης-Κατσιάρας

-Γραμματεία:Πεσίνογλου

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων έχει σήμερα ως εξής:

ΣΗΜΕΡΑ
17.30: Απόλλων Αθηνών - Ροδίων Άθλησις (1)
20.15: ΑΕΚ - ΑΟ Παλλήνης (2)

ΑΥΡΙΟ
13.30: Μικρός τελικός (Οι δυο ηττημένοι)
15.30: Μεγάλος τελικός (οι δυο νικητές )