Ρόδος: Μία γροθιά και πάθος για τη σωτηρία

Σε μία γροθιά θα ενωθούν αύριο οι ποδοσφαιριστές και ο κόσμος της Ρόδου, προκειμένου να αρθούν στο ύψος που επιβάλλει η ιστορία του συλλόγου και να τον κρατήσουν στη Γ’ Εθνική κατηγορία. 

 Στο καθοριστικό παιχνίδι με τον Εθνικό, ο οποίος χρειάζεται έναν βαθμό για να στεφθεί πρωταθλητής, αναμένεται κοσμοσυρροή, με τη διοίκηση να προσφέρει στους φίλους του ποδοσφαίρου, ως ένα επιπλέον κίνητρο για να δώσουν το παρών στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου, τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το ντέρμπι πληρώνοντας εισιτήριο στην τιμή των 5 ευρώ.

Η προσφορά ισχύει για όλες τις θύρες πλην της «σκεπαστής», με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει τα ακόλουθα:  

«Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο του νησιού να δώσει μαζικά το παρών, την Κυριακή στις 4 το απόγευμα, στο Δημοτικό Στάδιο και να στηρίξει με θέρμη, ταυτόχρονα όμως κόσμια και χωρίς παρεκτροπές, την προσπάθεια της ομάδας στο παιχνίδι-τελικό με τον Εθνικό. 
 Επίσης, ανακοινώνει πως η τιμή του εισιτηρίου για όλες τις θύρες του γηπέδου ορίζεται στα 5 ευρώ, πλην της θύρας 1 (σκεπαστή), όπου παραμένει στα 10 ευρώ. 

Η διοίκηση παροτρύνει τους φίλους του ποδοσφαίρου να προσέλθουν από νωρίς στο γήπεδο και να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους, ώστε να αποφύγουν τον συνωστισμό και την ταλαιπωρία».  

Εν τω μεταξύ, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κινητοποίηση των οργανωμένων της «Κακιάς Σκάλας», ενώ χθες υπήρξε ανακοίνωση από τις «πράσινες» ακαδημίες, μέσω της οποίας καλούνται τα παιδιά όλων των τμημάτων, όπως και οι γονείς τους, να στηρίξουν με την παρουσία τους την προσπάθεια της ανδρικής ομάδας. 

 Τα «ελάφια» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους σήμερα το πρωί, με τον Τίμο Καβακά να καταγράφει χθες άλλη μία καλή και το σημαντικότερο, κενή προβλημάτων, προπόνηση.