Τελευταία πράξη για τον Ιάλυσο

Ο Ιάλυσος απολογιστικά, προσπάθησε ολόκληρη τη χρονιά και μέχρι τα τελευταία παιχνίδια, αλλά δεν του βγήκε.

Ο πρωταθλητισμός χρειάζεται κάποιες λεπτομέρειες κι οι “ερυθροκίτρινοι” δεν τις είχαν όπως φάνηκε.

Μένει πίσω από τους δύο πρωτοπόρους Εθνικό και Προοδευτική και το δυσάρεστο στην όλη υπόθεση είναι πώς ενώ έχει ένα ματς στην έδρα του ακόμα – το αυριανό με τον Πέλοπα – με τους τρεις βαθμούς δεν μπορεί να απειλήσει την κορυφή, ενώ μένει με την πικρή πραγματικότητα.

Έτσι μοιραία την 22η αγωνιστική, ο Ιάλυσος θα κοιτάξει να προφυλάξει το γόητρό του και το κύρος του, φτάνοντας σε μια ακόμα νίκη που θα του δώσει τρεις ακόμα βαθμούς και τίποτα περισσότερο…

Οι τελευταίες εξελίξεις, προδίδουν πως ο σχεδιασμός θα τρέξει νωρίς και στον Ιάλυσο, με δεδομένο φυσικά και την έκθεση του Θανάση Τερζή, που απήλθε από την τεχνική ηγεσία. 

Για αύριο όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Νεκτάριου Κουλούμπρη, ο οποίος θα επιλέξει τους έντεκα και τους επτά αναπληρωματικούς, πριν από το ξεκίνημα του αγώνα που έχει ορισθεί για τις 13.00.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΙΑΛΥΣΟΥ
Με αφορμή τον απροσδόκητο χαμό, προσφιλούς προσώπου του μασέρ της ομάδας Γιάννη Ευφραιμίδη, ο Ιάλυσος εξέδωσε χθες την παρακάτω συλλυπητήρια ανακοίνωση:     
«Ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Χατζηνικήτας και το Δ.Σ. Του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον ρεφλεξολόγο και μασέρ της ομάδας μας Γιάννη Ευφραιμίδη για τον πρόωρο χαμό της αγαπημένης του μητέρας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει».