Ποδοσφαιρικό τουρνουά ανάπτυξης από τον ΔΟΠΑΡ

Και φέτος ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου στο πλαίσιο του  αναπτυξιακού του προγράμματος για την προώθηση της αθλητικής υποδομής στο νησί,   υλοποιώντας το ετήσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων, διοργανώνει αγώνες ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή των ακαδημιών   και συλλόγων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου.

Συγκεκριμένα, θα συμμετάσχουν ο Όμιλος Αθλοπαιδιών Κω, οι Αργοναύτες Καλύμνου , ο  Ιαλυσός, ο Διαγόρας, η Ρόδος,  ο Φοίβος , ο Αστέρας Παστίδας, ο Ηρακλής Μαριτσών, και η σχολή του Ολυμπιακού στη Ρόδο.
Σκοπός του τουρνουά είναι η συμμετοχή των μικρών αθλητών στην ψυχαγωγία που προσφέρει η άθληση καθώς και η ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας (ευ αγωνίζεσθε), η προώθηση της φιλίας, η ανάπτυξη  σχέσεων και η ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ προπονητών και υπευθύνων.
Επίσης ζητούμενο είναι η προβολή της Ρόδου ως εξαιρετικού τουριστικού όσο και αθλητικού προορισμού.

Όλες  οι ομάδες θα πρέπει  πριν από τους αγώνες να προσκομίσουν  καταστάσεις συμμετοχής με την υπογραφή ιατρού (παθολόγου ή καρδιολόγου ή ιατρού γενικής ιατρικής). Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 10 μέχρι τις 15  Απριλίου στο Οικονομίδειο, αλλά και σ’ αυτό της Χάλκης, ενώ στις ομάδες θα απονεμηθούν  κύπελλα, μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ