Σημαντική διάκριση της ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ  ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ – EUROMEDICA  ΡΟΔΟΥ   στην απονομή των Tourism Awards 2018

Σημαντική διάκριση απέσπασε η ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ  στην απονομή των Βραβείων Τουρισμού  (Tοurism Awards ) 2018 κατακτώντας το χάλκινο βραβείο για την συνεισφορά της στην ανάπτυξη του Τουρισμού Υγείας και Ευεξίας. 

Η βράβευση αυτή αποτελεί συνέχεια των προσπαθειών της Κλινικής για την ανάπτυξη επιλεκτικού ιατρικού τουρισμού (elective health tourism). Στα πλαίσια της στρατηγικής αυτής η Κλινική προχώρησε στην ανάπτυξη και λειτουργία υπερσύγχρονης μονάδας αιμοδιάλυσης (Μονάδα Τεχνητού Νεφρού ), καθώς και τμήματος αποκατάστασης ηλικιωμένων (elderly health tourism).

Παράλληλα προχώρησε στην δημιουργία cluster στην Ρόδο με την ονομασία Care Under the Sun (www.careundersun.com ), στο οποίο ήδη συμμετέχουν εκτός από την Κλινική, η Εταιρεία Νεφροθεραπευτική Ρόδου, to Κέντρο Ανοιχτής Αποκατάστασης  Med life καθώς και  ξενοδοχεία της Ρόδου. 

Παράλληλα ζητήθηκε και η συμμετοχή της Aegean Airlines στο cluster έτσι ώστε να εξασφαλιστούν πτήσεις χαμηλού κόστους από την Γερμανική αγορά κατά την διάρκεια των χειμερινών μηνών προς την Ρόδο.
Η Κλινική παρουσίασε τις θέσεις της αυτές με μεγάλη επιτυχία και με την αμέριστη βοήθεια της Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σε πλήθος operators ιατρικού τουρισμού στις πρόσφατες διεθνείς εκθέσεις τουρισμού στο Βερολίνο (ITB) και Μόσχα (MIT).