Στον μικρό τελικό το «Ροδίων Άθλησις»

Πληρώνοντας τα λάθη του, αλλά και συναντώντας εχθρική διαιτησία στο γήπεδο της Ριζούπολης, το «Ροδίων»» ηττήθηκε με 3-1 σετ χθες από τον Απόλλωνα Αθηνών και θα αγωνισθεί σήμερα στις 13.30 στον μικρό τελικό της διοργάνωσης, με τον ηττημένο της συνάντησης ΑΕΚ-Παλλήνη που επρόκειτο να γίνει χθες βράδυ.

Το α΄ σετ ήταν «αιώνας» και θεωρείται πώς εκεί χάθηκε η νίκη πρόκριση. Το «Ροδίων» ήταν μπροστά στο σκορ με 23-18 όταν ο Κουμπλής πήρε τάιμ άουτ, για να γυρίσει το σετ ισοφαρίζοντας σε 24-24 και να το πάρει τελικά ο Απόλλων με 39-37!!!

Στο β΄ σετ πάλι το «Ροδίων» μπήκε μπροστά, αλλά ο Απόλλων ισοφάρισε σε 13-13 και πέρασε μπροστά με 17-14. Τα πολλά λάθη έβαλαν μπροστά τους γηπεδούχους μέχρι το τέλος  και  πήραν τελικά το σετ με 25-18

Το «Ροδίων» μείωσε σε 2-1 παίζοντας καλό βόλεϊ και παίρνοντας το γ΄ σετ με 25-19, όντας καλοί οι παίκτες του στην άμυνα, αλλά και στις επιθετικές προσπάθειες.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη όμως, με αποτέλεσμα ο Απόλλων να εκμεταλλευτεί για άλλο ένα σετ τα λάθη του «Ροδίων» και να επικρατήσει εύκολα με 20-13, και με 3-1 σετ σε ένα ματς στο οποίο, οι παίκτες του Νίκου Τρατσέλα δέχθηκαν τρεις κόκκινες κάρτες, δείγμα του εκνευρισμού τους.

Οι διαιτητές Κουτσούλας και Μάλφας ήταν σε πολλές περιπτώσεις εχθρικοί με τους παίκτες του Ροδίων.