Ρόδος: Νυν υπέρ πάντων αγών!

Είναι προφανές πως δεν είναι ώρα ούτε για μουρμούρες, ούτε για κριτική, ούτε για διατύπωση ερωτημάτων ως προς το πώς και το γιατί. Όλα αυτά μπορούν να περιμένουν.  Η Ρόδος δίνει σήμερα την πλέον σημαντική και κρίσιμη μάχη της σύγχρονης ιστορίας της, η έκβαση της οποίας θα κρίνει αν θα παραμείνει στη Γ’ Εθνική κατηγορία ή θα επιστρέψει στο τοπικό, μπαίνοντας σ’ έναν κυκεώνα εσωστρέφειας, αμφισβήτησης και αμφιβολιών για το μέλλον της. 

Στις 4 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο, τα «ελάφια» καλούνται να αρθούν στο ύψος της ιστορίας τους, να αναδείξουν το βάρος της φανέλας που φορούν, να νικήσουν τον Εθνικό και να δώσουν την ευκαιρία στον κόσμο τους να κάνει Πάσχα ανακουφισμένος και ξανά αισιόδοξος για ένα καλύτερο αύριο. 

Υπενθυμίζεται, πως η Ρόδος δεν μπορεί να συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο από το «τρίποντο», ώστε η παραμονή της να μην εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα των αγώνων Κερατσίνι-Ασπρόπυργος και Ζευγολατιό-Ιωνικός, στους οποίους οι φιλοξενούμενοι παίζουν και αυτοί για τη «ζωή» τους. Τελικός είναι το σημερινό ματς και για τον Εθνικό, ο οποίος χρειάζεται έστω μία ισοπαλία για να στεφθεί πρωταθλητής και να κερδίσει το δικαίωμα συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου στη Β’ Εθνική. 

Ο Τίμος Καβακάς και οι ποδοσφαιριστές του ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χθες το πρωί στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου, απρόοπτα της τελευταίας στιγμής δεν υπήρξαν και οι πάντες δηλώνουν αποφασισμένοι να αφήσουν στο γήπεδο και την ψυχή τους προκειμένου να φέρουν εις πέρας τη δύσκολη αποστολή τους. 

Η παρουσία του «δωδέκατου παίκτη» στο πλευρό τους θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. 
Οι φίλαθλοι έχουν κινητοποιηθεί και οι εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου αναμένεται να έχουν σήμερα περισσότερο κόσμο από κάθε προηγούμενη φορά τα τελευταία χρόνια, με τη διοίκηση να έχει αποφασίσει να μειώσει τις τιμές των εισιτηρίων σε όλες τις θύρες του γηπέδου, πλην της «σκεπαστής», στα 5 ευρώ. 

Διαιτητής του σημερινού ντέρμπι θα είναι ο Φώτης Φωτιάδης από την Καστοριά, με βοηθούς τους Μακεδόνες Δημήτρη Νατσιόπουλο και Ηλία Παπαδόπουλο. Παρατηρητής τους θα είναι ο Χαράλαμπος Θεοδωρόπουλος από την Αθήνα, παρατηρητής αγώνα ο Γιώργος Παυλίδης και υπεύθυνος οικονομικής επιστασίας ο Δήμος Λουιζίδης. 
                                            
Κάλεσμα της «Κακιάς Σκάλας» 
Ανακοίνωση-μήνυμα προς τον φίλαθλο κόσμο του νησιού απευθύνει ο σύνδεσμος των οργανωμένων φιλάθλων της Ρόδου «Η Κακιά Σκάλα»: 
«Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ρόδου «Η Κακιά Σκάλα» απευθύνει ανοικτό κάλεσμα σε όλο τον υγιώς σκεπτόμενο φίλαθλο του νησιού και φυσικά στους οπαδούς της μεγαλύτερης ομάδας που γνώρισαν ποτέ τα Δωδεκάνησα, της δικής μας ομάδας, της Ελαφάρας μας !!!!

Τον καλούμε να δώσει βροντερό παρών στο παιχνίδι τελικό, στο παιχνίδι ζωής ή θανάτου την Κυριακή στις 4:00μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου με αντίπαλο τον Εθνικό!
Αυτή την Κυριακή αφήνουμε πίσω ό, τι  μας χωρίζει και δείχνουμε σε όλη την Ελλάδα ποια είναι η Μεγάλη Ρόδος!

Αυτή την Κυριακή απαντάμε στα στησίματά τους με τον τρόπο που μόνο εμείς ξέρουμε !!!!
Αυτή την Κυριακή η Ελαφάρα μας θα μείνει κατηγορία,  με τις δικές της δυνάμεις, χωρίς να περιμένει άλλα αποτελέσματα !!!!

Γενική είσοδος 5€ πλην της σκεπαστής κερκίδας !!!!
Αυτή την Κυριακή ή Εμείς ή Κανείς!!!!»