Θέλει νίκη στο... νήμα ο Ιάλυσος

Ολοκληρώνει σήμερα τη φετινή του προσπάθεια ο Ιάλυσος, με ένα ακόμα παιχνίδι που θα γίνει στην έδρα του.

Στις 13.00 θα υποδεχθεί στο «Οικονομίδειο» τον ήδη υποβιβασθέντα Πέλοπα Κιάτου, αποσκοπώντας στο να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν. 

Οι «ερυθροκίτρινοι» θέλουν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να ικανοποιήσουν από κάθε άποψη τους φίλους τους που θα πάνε να τους χειροκροτήσουν στην τελευταία συνάντηση.

Στην τεχνική ηγεσία τα ηνία σήμερα θα τα έχει ο προπονητής τερματοφυλάκων Νεκτάριος Κουλούμπρης, ο οποίος και στο παρελθόν είχε βρεθεί σε παρόμοια θέση.

Από πλευράς έμψυχου υλικού, όλοι οι παίκτες θα είναι στη διάθεσή του για τον σημερινό αγώνα που φαντάζει εύκολος, αλλά είναι αδιάφορος βαθμολογικά. 

Στο γήπεδο θα βρεθούν σήμερα όλοι οι παίκτες  της ομάδας κι εκεί θα βγει η αρχική ενδεκάδα και οι αναπληρωματικοί. 

Σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό της νέας σαιζόν, όλα θα εξαρτηθούν από τους στόχους του Ιάλυσου τη νέα περίοδο  που θα είναι πρωταγωνιστικοί και πάλι, αλλά όλα θα συζητηθούν και θα μπουν στο τραπέζι των συζητήσεων,  μετά τις ημέρες του Πάσχα. 

Η αλήθεια είναι πάντως πως ο στόχος που ήταν η κατάκτηση του τίτλου δεν επιτεύχθηκε παρά το γεγονός πώς ο Ιάλυσος έπαιζε πολύ καλό ποδόσφαιρο, ενώ έγιναν και λάθη στην πορεία που σίγουρα δεν πρέπει να επαναληφθούν. 

Στους άλλους σημερινούς αγώνες της 22ης αγωνιστικής για τον 6ο Ομιλο της Γ΄ Εθνικής θα παίξουν: 
Ζευγολατιό-Ιωνικός
Ρόδος-Εθνικός 
Κερατσίνι- Ασπρόπυργος