Χόρτασαν γκολ στους Αγίους Αποστόλους

Πολλά γκολ κι εξαιρετικής ποιότητας παιχνίδι απόλαυσαν όσοι φίλαθλοι βρέθηκαν προχθές στους Αγίους Αποστόλους για το Κύπρος-Αδελφοσύνη. Οι παίκτες του Δημήτρη Σαλπιγκτίδη ως τυπικά γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με 5-2, κάνοντας επίδειξη ισχύος.

Στο 22’ η Κύπρος βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με την κάθετη του Τριανταφυλλίδη και το πλασέ του Ροδίτη, ενώ το 2-0 πραγματοποιήθηκε στο 30’ με τη συνεργασία των δύο αυτών παικτών, έχοντας όμως ρόλο εκτελεστή με προβολή ο Τριανταφυλλίδης αυτή τη φορά.

Στο 42’ η Αδελφοσύνη ζήτησε πέναλτι όταν ο Μιχάλης Παπαδόπουλος ήταν έτοιμος να πλασάρει απέναντι από τον Τύρελη και δέχτηκε το σκληρό μαρκάρισμα του Κενενούνη. Ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 37’ αφού ο Ροδίτης εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα της Αδελφοσύνης και πάσαρε στον Τριανταφυλλίδη, που με πλασέ σημείωσε το 3-0.

Η Αδελφοσύνη αντέδρασε, και ο Μιχάλης Παπαδόπουλος είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι στο 51’, όμως αφού πέρασαν δυο λεπτά, ο Αϊντενίζ έπιασε έναν «κεραυνό» από το ύψος της περιοχής για το 3-1. Παρόλα αυτά, η απάντηση της Κύπρου ήρθε στο 62’ χάρις στο εύστοχο πλασέ του Τριανταφυλλίδη και τέσσερα λεπτά μετά η Αδελφοσύνη είχε πάλι οριζόντιο δοκάρι μετά το σουτ του Εμίρογλου.

Το 5-1 έγινε πια στο 69’ ύστερα από πλασέ του Χατζημανώλη, για να διαμορφώσει από πλευράς Αδελφοσύνης ο Μιχάλης Παπαδόπουλος στο 86’ το τελικό σκορ με πανομοιότυπο τρόπο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Θωμάς Πατσιόπουλος με βοηθούς τους Στεφανάκη και Διακοφιλιππή.

Κύπρος:  Τύρελης (79’ Μάγκος), Κεχαγιόγλου, Σταματούλας, Κενενούνης, Μαχλής, Βασιλείου, Χατζημανώλης, Ροδίτης, Τριανταφυλλίδης (64’ Αγγελίδης), Πρέτσι, Γουλόπουλος (50’ Τραγάκης).
Αδελφοσύνη: Σκαρπέτης, Λιούρας, Ζαμαντάκης (64’ Εμίρογλου), Ζαράρης, Τσιριγώτης (77’ Λυκοπάντης), Γουλίτσας, Παπαδόπουλος Κ., Παπαδόπουλος Μ., Καϊμαξή, Τοπάλ (80’ Ροζάκης), Αϊντενίζ.