Το δ.σ. του συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Δωδεκανήσου

Την Κυριακή 11-03-2018 διεξήχθησαν σε κλίμα σύμπνοιας και ψυχικής ενότητας οι αρχαιρεσίες στον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Δωδεκανήσου, για την ανάδειξη νέου 9μελούς Διοικητικού Συμβουλίου.

Την Πέμπτη 15-03-2018 τα μέλη του νέου Δ.Σ.συνήλθαν σε ειδική συνεδρίαση, μετά από πρόσκληση του πλειοψηφίσαντα συμβούλου Πολύβιου Παυλίδη, με σκοπό τη συγκρότησή τους σε σώμα. Μετά από ψηφοφορία εξελέγησαν οι παρακάτω:

Πρόεδρος: Πολύβιος Παυλίδης, εφ. ανθλγός (ΠΖ).
Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Σπανός, Εφ. Λγός (ΤΘ)
Γεν. Γραμματέας: Γεώργιος Γεωργαλλής, Εφ. Υπλγός (ΤΘ).

Ταμίας: Μιχάλης Παπαδόπουλος, Εφ. Ανθλγός (ΠΖ).
Έφορος:  Παντελής Παπαθεοδωράκης, Εφ. Ανθλγός (ΠΖ).
Μέλος: Κωνσταντίνος Φίλιας, Εφ. Λγός (ΤΘ)#.

Μέλος: Γεώργιος Ξανθός, Εφ. Λγός (ΤΘ)
Μέλος: Αντώνιος Πετρίδης, Εφ. Λγός (ΠΖ)
Μέλος: Μιχαήλ Λοΐζος, Εφ. Ανθλγός (ΠΖ).

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Δωδεκανήσου είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και εποπτεύεται από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας. Ο Σκοπός του Συνδέσμου όπως ορίζεται στον Νόμο 3648/2008 είναι:

• Η ενημέρωση των Εφέδρων σε Εφεδρεία Αξιωματικών επί των τεχνολογικών εξελίξεων που οφείλονται στην εισαγωγή νέων οπλιτών συστημάτων και των σύγχρονων μεθόδων διοίκησης και ηγεσίας.
• Η βελτίωση της ετοιμότητας των εφεδρικών δυνάμεων της χώρας για την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων που ανακύπτουν σε περίπτωση επιστράτευσης και πολεμικής κινητοποίησης.

• Η καλλιέργεια της ψυχικής ενότητας μεταξύ των Εφέδρων Αξιωματικών και η επιδίωξη της ηθικής και πνευματικής εξύψωσής τους και
• Η διατήρηση της επαφής τους με τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών, ευχαριστεί θερμά τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής των εκλογών της 11ης Μαρτίου 2018 και όλους τους συναδέλφους που προσήλθαν και ψήφισαν, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο το ενδιαφέρον τους για τον Σ.Ε.Α.Ν. Δωδ/σου και το Εφεδρικό κίνημα.