Περιμένουν και μιλάνε με δικηγόρο στην Τήλο

Αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι τέλους στην προσπάθειά τους να δικαιωθούν για το διακοπέν παιχνίδι με τον Ηρακλή Λάρδου, δείχνουν να είναι στην Τήλο. 

 Οι άνθρωποι του συλλόγου περιμένουν την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής, τη στιγμή που έχουν ήδη επικοινωνήσει με δικηγόρο των Αθηνών, στον οποίο έχουν αποστείλει όλα στα στοιχεία που αφορούν στο επίμαχο ματς. Πρόκειται για κίνηση η οποία υποδηλώνει την πρόθεσή τους να προσφύγουν, σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν,  στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. 

Στην Τήλο επιμένουν στην άποψη πως από τη στιγμή που εισέβαλαν φίλαθλοι στον αγωνιστικό χώρο πριν από τη λήξη του παιχνιδιού, ο διαιτητής Νίκος Διακοφιλιππής ήταν υποχρεωμένος να προχωρήσει σε οριστική διακοπή, όπως ακριβώς ορίζει σχετική οδηγία της ΚΕΔ/ΕΠΟ προς τους διαιτητές.  Η ανάρτηση του ποδοσφαιριστή της ομάδας, Μερκούρη Μόσχου, σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, είναι ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί στο νησί: 

«Τελικά έπρεπε να διακοπεί ο αγώνας βάσει ΚΑΠ; Από τη στιγμή που είναι τόσο ξεκάθαρος, γιατί ο διαιτητής του αγώνα ενώ είπε τέλος, διακοπή, μετά από 20 λεπτά ξαναβγήκε; Γιατί η πειθαρχική δεν έβγαλε απόφαση για πρώτη φορά στην ιστορία της και ζήτησε περαιτέρω στοιχεία; Εμείς δεν τρώμε κουτόχορτο. Η δήμαρχος έχει ήδη επικοινωνήσει με δικηγόρο στην Αθήνα και του έχουμε στείλει όλα τα στοιχεία. Μην υποτιμάτε το μικρό, αλλά πολύ δυναμικό νησί μας. Όταν έχουμε δίκιο, δεν μας σταματάει κανείς».