Αδικημένοι αισθάνονται στο Φοίβο

Ανέλπιστη ήττα γνώρισε το Σάββατο ο Φοίβος από τον Διγενή στο γήπεδο Κοσκινού και απώλεσε την διαφορά των πέντε βαθμών που είχε από τον Αρη και τον ΔΙ.Α., που τον πλησίασαν ξανά στους δυο.

Οι πρωτοπόροι, που θα κυνηγήσουν πλέον από δω και πέρα το πέντε στα πέντε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, αποδίδουν την ήττα τους σε διαιτητικά λάθη και αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο εξέδωσαν χθες ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν τα εξής απευθυνόμενοι στο Τοπικό Όργανο της διαιτησίας: 

«Κύριοι του ΤΟΔ
Έως σήμερα δεν σας έχουμε απασχολήσει παρ’ ότι σε αρκετούς αγώνες έχουμε αδικηθεί και έχουμε ανεβάσει video με κάποιες από τις φάσεις που αδικηθήκαμε στο παρελθόν. Χάσαμε βαθμούς από λάθη που τα θεωρήσαμε ανθρώπινα και τα περάσαμε αθόρυβα.. Το πρωτάθλημα όμως κύριοι έχει φτάσει σε σημείο που δεν συγχωρούνται πλέον λάθη, διότι δεν υπάρχουν περιθώρια να καλυφθούν. Το Σάββατο ένα τέτοιο λάθος καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο ποδοσφαιριστής του Διγενή, Μικκιού μετά από αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Πεταυράκη δέχθηκε κίτρινη αντί κόκκινη και δεν έφτανε αυτό… Σε δεύτερο μαρκάρισμά του στο 60’,  του χαρίστηκε η δεύτερη κίτρινη από το διαιτητή Παπαβασιλείου. Το να αγωνισθεί η ομάδα μας για 30 λεπτά με ποδοσφαιριστή παραπάνω μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί όμως και τίποτα.

Το να σκοράρει όμως και να δώσει τη νίκη στην ομάδα του ο ποδοσφαιριστής που έπρεπε να είχε αποβληθεί σίγουρα έχει επηρεάσει την έκβαση του αγώνα. Αν υπολογίσουμε τους βαθμούς που αφήσαμε στα Κοσκινού, αλλά και αυτούς που αφήσαμε στ' Αφάντου, η υπόθεση πρωταθλητής θα είχε λήξει και τυπικά. 

Ελπίζουμε πως τελικά δεν θα είναι οι διαιτητικές αποφάσεις αυτές που τελικά θα ανακηρύξουν το φετινό πρωταθλητή. Ευχόμαστε καλό Πάσχα με υγεία σε όλο τον κόσμο».