Εγκρίθηκε ο ηλεκτροφωτισμός στα Πηγάδια Καρπάθου

Μετά  την αγορά από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου του χλοοτάπητα του Δημοτικού Γηπέδου Πηγαδίων ο οποίος ήδη έχει τοποθετηθεί εδώ και ένα περίπου χρόνο  συνολικής αξίας 150.000 ευρώ, τώρα προχωρά και ο ηλεκτροφωτισμός του γηπέδου, με ποσό 140.000 ευρώ.

Αυτό ήταν προσωπική δέσμευση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου, η οποία γίνεται πράξη. Το συγκεκριμένο θέμα είχε ενταχθεί στην ημερήσια διάταξη του Περιφερειακού Συμβουλίου το οποίο συνεδρίασε χθες στη Σύρο.

Εισηγητής του θέματος, ήταν ο Έπαρχος Καρπάθου-Κάσου κ. Γιάννης Μηνατσής ο οποίος ζήτησε την ψήφισή του και παράλληλα τη σύναψη διαβαθμιδικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου Καρπάθου για να προχωρήσουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για τη δημοπράτηση και την υλοποίηση του έργου.

Το περιφερειακό συμβούλιο ενέκρινε το έργο στο γήπεδο Καρπάθου και πλέον απομένουν τα διαδικαστικά.

Σκοπός της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης είναι ο ικανοποιητικός φωτισμός του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου Πηγαδιών Καρπάθου, οι διαστάσεις του οποίου είναι 60Χ100μ.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αναλαμβάνει την υποχρέωση χρηματοδότησης και εκτέλεσης του έργου συνολικού προϋπολογισμού 140.000,00 € το οποίο είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (ΚΑΕ 9899).