Απόλλων Καλυθιών: «Ψίθυροι» χωρίς εικόνα και γνώση

Δεν ήταν τόσο η ήττα από τη Δόξα Καρδάμαινας αυτή που ενόχλησε τον προπονητή του Απόλλωνα Καλυθιών, Χρυσόστομο Χάσταλη, όσο η παραφιλολογία που την ακολούθησε, όπως συμβαίνει κατά… παράδοση όταν στην τελική ευθεία ενός πρωταθλήματος, μία βαθμολογικά αδιάφορη ομάδα χάνει παιχνίδι από αντίπαλο που «καίγεται» για το αποτέλεσμα.

Ο τεχνικός των Απολλωνιστών δεν χρεώνει στους ποδοσφαιριστές του το παραμικρό, καθώς τους είδε να παλεύουν με όλες τις δυνάμεις τους για μία νίκη, που αν ερχόταν, θα έφερνε την ομάδα του σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από την κορυφή της βαθμολογίας και θα τις έδινε το δικαίωμα να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητές της για το θαύμα.

Κι αν η κατάκτηση της πρωτιάς θα συνέχιζε να μοιάζει με ουτοπία, υπήρχε πάντα η παράμετρος της αξιοπρέπειας και των διάφορων «ψιθύρων», που οι Καλυθενοί ήθελαν να αποφύγουν πάση θυσία.

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της Καρδάμαινας, ο Χρυσόστομος Χάσταλης τοποθετήθηκε με αιχμηρή ανάρτηση σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, την οποία φρόντισε να επεξηγήσει στο περιβάλλον του.

Στις τάξεις των Καλυθενών υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για την αντιμετώπιση της ομάδας από το τρίο των Δημαράκη, Φραγκιαδάκη και Πατσιαούρα, οι οποίοι σύμφωνα με τους ανθρώπους της, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έδωσαν… «ρεσιτάλ». 

Επιπλέον, οι Απολλωνιστές υποστηρίζουν πως το φάουλ, από το οποίο η Δόξα πέτυχε, προς το τέλος του αγώνα,  το νικητήριο τέρμα της, ξεκίνησε από φάση που οι γηπεδούχοι δεν τήρησαν το fair play, καθώς αντί να επιστρέφουν την μπάλα, με εκτέλεση πλαγίου, στους αντιπάλους τους, επέλεξαν να συνεχίσουν για λογαριασμό τους, αιφνιδιάζοντας.