Ιάλυσος: Ιδανικό φινάλε... και αποχώρηση Σπάρταλη

Με θριαμβευτική νίκη σε μισό…παιχνίδι επί του Πέλοπα Κιάτου, ολοκλήρωσε τη φετινή περίοδο ο Ιάλυσος.

Οι φιλοξενούμενοι ήρθαν στη Ρόδο με εννέα παίκτες,  αλλά θέλησαν να ολοκληρώσουν τη χρονιά τους κατ’ αυτόν τον ευτελή τρόπο. 

Στο γήπεδο μπήκαν και οι εννέα, αλλά στο 34΄ όταν ο Σπάρταλης πέτυχε το 3-0, ο Αναγνωστόπουλος τραυματίσθηκε κι ο Πέλοπας έμεινε με οκτώ. 

Οι δυο ομάδες αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια αλλά… δεν ξαναβγήκαν ποτέ  για να ολοκληρώσουν το παιχνίδι, με τον Πέλοπα να δηλώνει στους διαιτητές, πώς δεν μπορεί να συνεχίσει το ματς, γιατί στα αποδυτήρια υπήρχαν ακόμα δυο τραυματίες, έμεναν εξι παίκτες στον Βασίλη Τζαλακώστα και ο κανονισμός είναι σαφέστατος. Με έξι παίκτες δεν μπορεί να αγωνισθεί καμιά ποδοσφαιρική ομάδα. 

Για την ιστορία, να σημειωθεί πώς το 1-0 σημείωσε στο 17΄ ο νεαρός Καραμανώλης  Σ. και δυο λεπτά αργότερα (19΄) ο Μαντικός έγραψε το 2-0.

Ο Παναγιώτης Σπάρταλης μπήκε αλλαγή στο 25΄και μέχρι τα μισά του αγώνα είχε σκοράρει δυο φορές στο 34΄και το 44΄ (4-0).

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Παναγιώτης Σπάρταλης εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα.

Έχει ήδη έξι χρόνια με πολλές χαρές αλλά και λύπες  και δεν θα ανανεώσει την συνεργασία του με τους ερυθροκίτρινους, έχοντας μέχρι τώρα προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα. 

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Η Διοίκηση κάνει τον απολογισμό της σιγά σιγά αλλά δεν αποκαλύπτει τα δεδομένα του νέου σχεδιασμού. Όπως έγινε γνωστό τα πεπραγμένα της φετινής χρονιάς αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι για τη νέα περίοδο, θα αποφασιστεί στην συνεδρίαση που θα γίνει μετά το Πάσχα.