Εκδήλωση για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Καρπάθου

Την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Παροικιακών Δωδεκανησιακών Συλλόγων Δωδεκανήσου σε συνεργασία με το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού-Αθλητισμού Ρόδου συναυλία αφιερωμένη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Καρπάθου-Κάσου.

Η εκδήλωση έγινε στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου στις 8.30 το βράδυ και σημείωσε επιτυχία. Έπαιξε λαϊκή ορχήστρα καλλιτεχνών ποιοτικά λαϊκά τραγούδια των Θεοδωράκη, Ξαρχάκου, Χατζιδάκι, Λοϊζου, Ξυλούρη και άλλων. Οι συμμετέχοντες, πρόσφεραν διάφορα είδη τροφίμων και ένα μικρό χρηματικό ποσό για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Καρπάθου-Κάσου.

Το Επαρχείο θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει θερμά τον ακούραστο και δραστήριο πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Νίκο Κωνσταντινίδη που είχε την πρωτοβουλία, τα μέλη του Δ.Σ της Ομοσπονδίας, τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ κ. Στέφανο Κυριαζή, όλους τους καλλιτέχνες και τραγουδιστές που έπαιξαν αφιλοκερδώς, τους ανώνυμους και επώνυμους που διέθεσαν από το υστέρημά τους ό,τι πρόσφεραν δείχνοντας την κοινωνική τους ευαισθησία καθώς και το προσωπικό του Δημοτικού Θεάτρου Ρόδου.