Γενέθλιο πάρτι  Beyond Group

Μια βραδιά γεμάτη λάμψη, όμορφες παρουσίες, εκπλήξεις και πολλά χαμόγελα χάρισε η εταιρεία Beyond Group σε όλους τους καλεσμένους της, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στο γενέθλιο πάρτι για τα 13 χρόνια λειτουργίας της.

Η ατμόσφαιρα στο πάρτι δεν έκανε διακρίσεις. Η χαρά περίσσευε για όλους και όλοι είχαν να μοιραστούν κάτι από την εμπειρία της συνεργασίας τους με την Beyond Group. Εκεί, στους χώρους του NAVAL στη νέα μαρίνα Ρόδου, δεν υπήρχαν διαχωριστικές γραμμές, μικροί ή μεγάλοι, επώνυμοι ή ανώνυμοι, πελάτες ή συνεργάτες. Ολοι ήταν φίλοι, που τους ένωνε η ίδια ικανοποίηση των στιγμών δημιουργίας που είχαν περάσει στα γραφεία της εταιρείας.

Την πρώτη υποδοχή στους καλεσμένους έκαναν τα δύο υπέροχα και υπερπολυτελή μοντέλα της Volvo XC40, Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2018 και XC60, ασφαλέστερο αυτοκίνητο του 2017 στις δοκιμές του Euro ΝCAP. Διαφορετικές προσωπικότητες με την ίδια καρδιά, της μεγάλης σουηδικής αυτοκινητοβιομηχανίας και της Volvo Βελμαρ που έφερε στο νησί τα δύο θαύματα της τεχνολογίας αποκλειστικά για τα 13α γενέθλια της Beyond Group και χάρισε ως δώρο ένα test drive για όλους τους καλεσμένους.

Με την έξαψη της πολυτέλειας από το test drive, οι καλεσμένοι βυθίστηκαν σε μια καινούργια πολυτέλεια, εκείνη της Silk rose. Τη νέα δημιουργία στους αφρώδεις οίνους από την CAIR, που έκανε πρεμιέρα στην αγορά μέσα από το πάρτι της Beyond Group. Η γεύση, τα αρώματά της, οι γαργαλιστικές της φυσαλίδες απογείωσαν τις αισθήσεις και τις οδήγησαν στις υπέροχες γεύσεις που ο σεφ του NAVAL ετοίμασε αποκλειστικά για τα γενέθλια. Λευκό και κόκκινο Pathos πάντα από την CAIR εκπλήρωσαν τις προσδοκίες στον ουρανίσκο των καλεσμένων.

Μεγάλη πρεμιέρα έκαναν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο γενέθλιο πάρτι και οι δύο γνωστές εταιρείες «Royo» και «Φίλεμα».

Οι δυο εταιρείες πάντρεψαν τις δημιουργίες τους σε μια έμπνευση που ξεκίνησε από τα γραφεία της Beyond Group. Το Royo έβαλε το φρέσκο παγωτό και το Φίλεμα πρόσθεσε μελεκούνι, πασπαλισμένο με κανέλα. Το αποτέλεσμα, μια ολοκαίνουργια γεύση παγωτό μελεκούνι που προσφέρθηκε προς όλους, κερδίζοντας εντυπώσεις και στα σίγουρα τους πρώτους φανατικούς πελάτες.

Από τους θεσμικούς εκπροσώπους του τόπου, το πάρτι της Beyond Group τίμησαν με την παρουσία τους, η εντεταλμένη περιφερειακή Σύμβουλος Παιδείας & Δια Βίου Μάθηση και πρόεδρος ΚΕΚ Γεννηματάς Χαρούλα Γιασιράνη, η αντιδήμαρχος Τουρισμού Ρόδου Μαρίζα Χατζηλαζάρου και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου Τέρης Χατζηιωάννου.

Η οικοδέσποινα της βραδιάς, επικεφαλής της Beyond Group Εμμανουέλα Αραμπατζή ήταν εκείνη που έσβησε τα 13 κεριά της τούρτας και υποσχέθηκε προς όλους, ακόμα περισσότερη δημιουργία στα χρόνια που έρχονται.