Νικητής ο Κασταμούλας στο Attica Race

Σε έναν αγώνα θεσμό, όπως το Attica Race,  δοκίμασε να κάνει το εκπληκτικό … comeback ο Ρόδιος πρωταθλητής ποδηλασίας, Ευάγγελος Κασταμούλας.

Με τα χρώματα του Ποδηλατικού Ομίλου Νέας Ιωνίας  και σε πολύ καλή φυσική κατάσταση διάλεξε να  ξαναβάλει το όνομά του στο στερέωμα του αθλήματος.

Ήταν ένας αγώνας υψηλού επιπέδου από την Ακρόπολη έως το Σούνιο την 1η Απριλίου, με συμμετοχές που ξεπερνούσαν τις 300 και από τους γρηγορότερους όσον αφορά αυτούς της ΠΕΠΑ, έχοντας φέτος ίσως τις περισσότερες συμμετοχές από  κάθε άλλη χρονιά, καθώς αποτελεί στόχο για συμμετοχή στη Σπαρτακιάδα, αλλά και διάκριση λόγω των λίγων υψομετρικών.

Ο Ευάγγελος Κασταμούλας από την αρχή έδειξε τις διαθέσεις του, κυνηγώντας κάθε επίθεση παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες λόγω του κόντρα ανέμου σε εντάσεις των 6 μποφόρ.

Δεν χρειάστηκαν πάνω από 10 λεπτά μετά το ελεύθερο για να διασπαστεί με δύο εξαίρετους αθλητές: τον Σταύρο Κανελλόπουλο του Παναθηναϊκού και τον Γιώργο Μπουλμέτη της Alfa.

Μετά από μια άψογη συνεργασία των τριών, δίνοντας ψυχή και καταφέρνοντας κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στο συγκεκριμένο αγώνα, κράτησαν μέχρι το τέλος τη διαφορά ενώ κρίθηκε στο νήμα ο νικητής.

Ο Ευάγγελος Κασταμούλας έδειξε γι’ άλλη μια φορά τις ικανότητες υπέρβασής του και κέρδισε την πρώτη θέση στους Μάστερ.

Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν μπορεί να το πιστέψει και παρόλο που ένιωθε καλά και ήταν σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, αυτό που κατάφερε ξεπερνούσε τα προσδοκώμενα.

Δήλωσε πως ήταν θέλημα Θεού και παράδοση ψυχής καθώς μετά από 25 ώρες ποδηλασίας μέσα στην εβδομάδα και νηστεύοντας όλη τη Σαρακοστή, κατάφερε μια τρομερή επίδοση με δύο φοβερούς συναθλητές. Ακόμα, ανέφερε ότι νίκησε τον εαυτό του και τον κόσμο, που δεν πίστευε ότι με το spinning προπονείσαι.

Τη νίκη την αφιέρωσε στα παιδιά και τη γυναίκα του που είναι ό, τι σημαντικότερο έχει και τα μεγαλύτερα έπαθλά  του.

Κλείνοντας, σημείωσε ότι η Ρόδος είναι μέσα στη καρδιά του και δεν ξεχνάει ανθρώπους από το νησί, που συντέλεσαν για αυτήν τη μεγάλη επαγγελματική αλλά και αθλητική πορεία του ως τώρα.