Στάση αναμονής τηρεί το «Ροδίων Άθλησις»

Το «Ροδίων» δεν τα κατάφερε στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Α1, αλλά αυτό δεν μηδενίζει την προσπάθεια μιας ολόκληρης χρονιάς, η οποία θεωρείται πετυχημένη.

Η Ροδίτικη ομάδα για τρίτη συνεχή χρονιά, βρέθηκε σε μια τέτοια διοργάνωση κι αυτό δείχνει πώς έχει αποκτήσει τη δυναμική και το «μέταλλο» μιας ομάδας, που μπορεί να στοχεύσει ακόμα παραπάνω. 

Αυτό όμως είναι θέμα της διοίκησης, η οποία δεν μπορεί να πει μέχρι στιγμής τίποτα για τη νέα περίοδο και τηρεί στάση αναμονής. 

Σε ερώτηση αν περιμένει κάτι ο σύλλογος μετά τους αγώνες μπαράζ, ο πρόεδρος της ομάδας Μάνος Νικολιδάκης τόνισε:

«Θεωρητικά από τη μεριά της Ομοσπονδίας δεν περιμένουμε κάτι το συγκεκριμένο. Η ΑΕΚ τερμάτισε πρώτη και τη νέα περίοδο θα παίζει στην Α1 Κατηγορία του βόλεϊ. Ακολούθησε ο Απόλλωνας και για να φτάσει σ’ εμάς η ΕΟΠΕ, να ρωτήσει αν θέλουμε να παίξουμε στην πιο μεγάλη Κατηγορία, πρέπει πλέον να γίνουν πολλά. Το θεωρώ πολύ ακραίο. Στο «Ροδίων», προγραμματιζόμαστε για την επόμενη χρονιά, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πούμε οτιδήποτε. Βασικά αυτή τη στιγμή περιμένουμε να δούμε πώς θα είναι η Α2 την επόμενη χρονιά, για να σχεδιάσουμε τις κινήσεις μας σε όλους τους τομείς». 

Από την πλευρά τεχνικής ηγεσίας και παικτών, πρέπει να σημειωθεί πώς έχουν φύγει κάποια παιδιά για τις διακοπές, αλλά οι προπονήσεις των αθλητών θα συνεχισθούν μέχρι το τέλος του μήνα, μιας και θα είναι πολύ μεγάλο το διάστημα της απραξίας αν ο κενός χρόνος ξεκινήσει από τώρα.