Παναγιώτης Σπάρταλης: «Είναι δύσκολη η απόφαση...»

Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής που έχει προσφέρει πολλά στα έξι χρόνια παραμονής στον Ιάλυσο, είναι παρελθόν από την ομάδα, αφού δεν ανανεώνεται η συνεργασία του με τους «ερυθροκίτρινους».

Στα 35 του ο Παναγιώτης Σπάρταλης αποφάσισε να ξεκινήσει γι’ άλλες… πολιτείες,  χωρίς αυτό να σημαίνει πώς το διάστημα αυτό, δεν έζησε πολλές χαρές και λύπες στο «στρατόπεδο» της ομάδας του Ιάλυσου.

Για όλα αυτά ο έμπειρος επιθετικός, θέλησε χθες να ευχαριστήσει όλους όσους συνεργάσθηκε όλα αυτά τα χρόνια, με δηλώσεις του που ανάρτησε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και στις οποίες αναφέρει τα εξής: 
«Ένα πανέμορφο ταξίδι 6 ετών έφτασε στο τέλος του.. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές, που συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια.. Eνα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο και σε όλο το χωριό των Τριαντών, για την αγάπη και τη στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια προς το πρόσωπό μου...

Σε όλο το συμβούλιο της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και με έκανε να αισθάνομαι σαν να είμαι σπίτι μου! Φεύγω από μια μεγάλη οικογένεια.. Εύχομαι ολόψυχα μέσα από την καρδιά μου, να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας γιατί το αξίζετε.. Παίρνω μαζί μου αμέτρητες χαρές, πολλές κούπες και ελάχιστες λύπες!! Για τον Θάνο Χατζηστρατή να πω πώς  είμαι πολύ χαρούμενος που απέκτησα ένα φίλο σαν εσένα, μέσα από την ομάδα.. Οι φίλοι που έκανα σε αυτήν την ομάδα είναι αμέτρητοι!!

Όσο για σένα Μιχάλη Χατζηνικήτα, το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο μπροστά σε όλα αυτά που έκανες για μένα και περάσαμε μαζί.. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι θα μείνει η φιλία μας!! Είναι δύσκολη απόφαση για μένα και το ξέρετε.. Και επειδή δεν μ’ αρέσει να λέω ΑΝΤΙΟ, θα σας πω ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ».

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΑΠΟ  ΤΟΥΣ «ΣΚΟΡΠΙΟΝΣ» 
Στο μεταξύ οι οργανωμένοι οπαδοί του Ιάλυσου αναγνωρίζοντας κι αυτοί την προσφορά του Παναγιώτη Σπάρταλη, αλλά και του Σάββα Παφιάκη, εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση: 
«Οι Scorpions θέλουν να πουν ένα τεράστιο ευχαριστώ στο Σάββα Παφιάκη και στον Παναγιώτη Σπάρταλη για την προσφορά τους στην ομάδα. Μόνο χαρές και κούπες έχουμε να θυμόμαστε. Η απουσία τους θα είναι τεράστια… Ήταν σημαίες για την ομάδα μας!!! Σάββα και Παναγιώτη ΓΙΑ ΠAΝΤΑ ΙΑΛΥΣΑΡΑΑΑΑΑΑ!!!»

ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ 
Ο Μιχάλης Χατζηνικήτας και οι συνεργάτες του πάντως, με δεδομένο το φινάλε του πρωταθλήματος, δεν μπορούν να πουν τίποτα ακόμα. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Ιάλυσου, θα ξεκουραστούν όλοι τις μέρες του Πάσχα και μετά τις γιορτές θα συνεδριάσει το ΔΣ,  για να κάνει τον απολογισμό του, αλλά και να καθορίσει το τι μέλλει γενέσθαι στη συνέχεια  σε ό,τι αφορά τον Ιάλυσο.