Παραχώρηση Η/Υ στο Βενετόκλειο

Στα γραφεία του προσωπικού του κλειστού γυμναστηρίου στο Βενετόκλειο αναμένεται σήμερα να τοποθετηθεί καινούριος ηλεκτρονικός εξοπλισμός, για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των υπαλλήλων του γηπέδου, το οποίο φιλοξενεί πλήθος ομάδων αλλά και διαφόρων εκδηλώσεων, αθλητικών και πολιτιστικών. 

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου, Στέφανος Κυριαζής, και ο διευθυντής του ΔΟΠΑΡ, Θόδωρος Θεοδώρου, ευχαριστούν θερμά τον κ. Γιώργο Τσέλιο, πρόεδρο του Δ.Σ. του ΑΟ Κολοσσός και μέλος της Επιτροπής Διοίκησης του κλειστού γυμναστηρίου, για την άμεση ανταπόκρισή του και την παραχώρηση του νέου ηλεκτρονικού υπολογιστή στα γραφεία του γηπέδου, που θα διευκολύνει το φόρτο εργασίας του προσωπικού. 

Εγκατάσταση νέας εισόδου
Εξάλλου, όπως έγινε γνωστό, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνει η εγκατάσταση της μίας εκ των δύο νέων κεντρικών εισόδων του γηπέδου (θα αντικατασταθεί η ξύλινη η οποία έχει σαπίσει πλέον).  Η καινούρια πόρτα μπροστά στο κυλικείο έχει κατασκευαστεί κι έχει προ πολλού αποθηκευτεί σε ελεύθερο χώρο του γηπέδου έως ότου έρθει το ειδικό συνεργείο για να μεγαλώσει τις διαστάσεις (ύψος) για να εξυπηρετούνται οι υψηλόσωμοι αθλητές αλλά και φίλαθλοι κατά την είσοδό τους.