Πάνω από χίλιες λακκούβες έκλεισαν τα συνεργεία του δήμου Ρόδου!

Σε μία…επιχείρηση «λίφτινγκ» στην πόλη της Ρόδου έχει αποδυθεί ο Δήμος τις τελευταίες εβδομάδες προκειμένου να βελτιωθεί-όσο γίνεται-η εικόνα που παρουσιάζει με την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου.

Τα συνεργεία δουλεύουν πυρετωδώς από τον προηγούμενο μήνα κάνοντας (μικρο) παρεμβάσεις και συντηρήσεις, ωστόσο εκείνο που προκαλεί αίσθηση είναι ότι σε χρονικό διάστημα ενός μηνός και κάτι έχουν κλείσει πάνω από χίλιες λακκούβες!

Αν συσχετίσει κανείς τον αριθμό με το μέγεθος της πόλης της Ρόδου, εύκολα μπορεί να συμπεράνει ότι το προηγούμενο διάστημα και δη κατά τη διάρκεια του χειμώνα, θύμιζε…βομβαρδισμένη πολιτεία! Από την Ανάληψη μέχρι το κέντρο και τις συνοικίες, για πάνω από ένα μήνα, από τότε που σταμάτησαν οι έντονες βροχοπτώσεις δηλαδή, τα συνεργεία του Δήμου έκαναν αυτή τη δουλειά, μια και το πρόβλημα είναι προφανώς μεγάλο.

Ο καινούργιος χρόνος ξεκίνησε με τα κλαδέματα περιφερειακά, στις συνοικίες και το κέντρο, ακολούθησαν οι λακκούβες και τις τελευταίες εβδομάδες το συνεργείο αυτεπιστασίας, το συνεργείο των Τεχνι­κών Υπηρεσιών και εκεί­νο του ιδιώτη εργολάβου, εργάζονται με πυρετώδεις ρυθμούς προκειμένου…να συνεφέρουν την πόλη για να υποδεχθεί τη νέα σεζόν.

Έτσι, εκτός από τα παραπάνω, γίνονται ασβεστώματα, απο­καταστάσεις πεζοδρομίων, κυβό­λιθων, διαγραμμί­σεις αλλά και διάφορες εργασίες στον ηλεκτροφωτισμό της πόλης, (σ.σ. αλλάζουν λάμπες, καινούργιος φωτισμός σε διάφορα σημεία κτλ.), περιφερειακά, στο κέντρο αλλά και στα Μαράσια. Τέλος, αναμένεται να τοποθετηθεί και φωτιζόμενη σήμανση.