Στο Μουζάκι Κούνιου και Κουκιά

Ξεκίνησε στις 2 Απριλίου  στο Μουζάκι το πρόγραμμα καταγραφής και ανίχνευσης ταλέντων, των  κοριτσιών που θα στελεχώσουν την καινούργια Εθνική ομάδα των Παγκορασίδων, σε συνέχεια της πρώτης επιλογής κοριτσιών, που έχει αρχίσει από την περασμένη αγωνιστική σεζόν. 

Πρέπει να τονισθεί ότι οι Εθνικές ηλικιακές ομάδες έχουν διετή διάρκεια και στο χρονικό αυτό σημείο συνεχίζεται  και για την επόμενη δημιουργία Εθνικής Ομάδας με κορίτσια γεννημένα του 2004-2005.

Την ως άνω ημερομηνία  συγκεντρώθηκαν 93 κορίτσια από όλη την Ελλάδα στο ΚΠΕ Μουζακίου και στην απογευματινή προπόνηση έγινε σωματομετρική και εργομετρική καταγραφή των αθλητριών. 

Ακολούθως την επόμενη μέρα ξεκίνησε  ένα πρόγραμμα όπου μέσα από μία διαδικασία προπονητικών πρωτοκόλλων, θα φτιαχτούν δύο προπονητικά κέντρα στην Αθήνα για τη Νότια Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη για τη Βόρεια Ελλάδα.

Τα προπονητικά αυτά κέντρα θα στελεχωθούν με τις καλύτερα αθλητικά αθλήτριες, που θα προπονούνται από τους Ομοσπονδιακούς προπονητές και ταυτόχρονα θα παρακολουθούνται και οι υπόλοιπες αθλήτριες, γιατί όπως είναι πλέον γνωστό  δεν ωριμάζουν αθλητικά και βιολογικά ταυτόχρονα όλα τα παιδιά.

Στόχος όλων των μικρών αναπτυξιακών εθνικών ομάδων είναι να βρεθούν και να δημιουργηθούν αθλήτριες υψηλών προδιαγραφών, που σε λίγα χρόνια θα στελεχώσουν την Εθνική ομάδα γυναικών.

Έτσι λοιπόν στο διακλιμακιακό αυτό προπονητικό κέντρο βρέθηκαν αθλήτριες από όλη την Ελλάδα με την ακόλουθη εκπροσώπηση :
ΕΣΠΑΑΑ: 15
ΕΣΠΕΔΑ: 12
ΕΠΕΣΘ: 12
ΕΣΠΕΘΡΑΚΗΣ ΑΝΑΤ.ΜΑΚ: 11
ΕΣΠΕΚΕΛ: 11
ΕΣΠΕΚ: 6
ΕΣΠΕΜ: 6
ΕΣΠΕΠ: 7
ΕΣΠΕΔΕ: 7
Τ.Ε ΧΙΟΥ: 1
Τ.Ε ΣΑΜΟΥ: 2
Τ.Ε ΚΥΚΛΑΔΩΝ: 1
Τ.Ε ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: 2

Οι αθλήτριες της Τοπικής Επιτροπής Δωδεκανήσου δεν είναι άλλες από την Καθολική Κουκιά του Φοίνικα και την Κατερίνα Κούνιου του «Ροδίων Αθλησις» 

Επίσης στην διακλιμακιακή του Μουζακίου συμμετέχουν οι προπονητές:
- Ο Ομοσπονδιακός Παγκορασίδων κ. Κώστας Γκούντας,
- Ο Ομοσπονδιακός Κορασίδων κ. Ανέστης Γιαννακόπουλος,
- Ο συνεργάτης Ομοσπονδιακού Παγκορασίδων κ. Βασίλης Παπαδημητρίου,
- Η συνεργάτης Ομοσπονδιακού Παγκορασίδων κ. Μπέττυ Κουτσολία, 
-Ο συνεργάτης Ομοσπονδιακού Κορασίδων κ. Σταύρος Βίτσιος,
- Ο συνεργάτης Ομοσπονδιακών Προπονητών κ. Μανώλης Μανωλάκης, 
-Οι  ΠΟΠ κ. Χριστίνα Πεταλά (ΕΣΠΕ Θράκης/Ανατ. Μακεδονίας),
- Η κ. Κατερίνα Φαρμάκη (ΕΣΠΕΔΑ), ο κ. Γιώργος Νικολογιάννης (ΕΣΠΑΑΑ)

Τη Διοικητική Υποστήριξη  έχουν ο κ. Ευάγγελος Περόπουλος (Team Manager γυναικείων Εθνικών ομάδων) και ο κ. Χαράλαμπος Καρασαρλίδης (Συντονιστής Αναπτυξιακού Β. Ελλάδος)