Προπονητικό camp με Νάκο στη Σύμη

Οι επίσημες υποχρεώσεις των ομάδων καλαθοσφαίρισης του ΑΟ Σύμης μπορεί να έχουν ολοκληρωθεί εδώ και μερικές εβδομάδες όμως αυτό δεν σημαίνει πως έχει σταματήσει και η δουλειά στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Αντιθέτως, το κλειστό γυμναστήριο «Ι. Καπνουλάς» έσφυζε από δραστηριότητα τις προηγούμενες μέρες, τόσο με αφορμή το εργασιακό τουρνουά (με συμμετοχή εφτά ομάδων, βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη) όσο και με το προπονητικό camp «Πάσχα 2018» στο οποίο προσκεκλημένος ήταν ο Βαγγέλης Νάκος, πρώην τεχνικός σε Λέρο και Κάλυμνο. 

Ο Θεσσαλονικιός καθηγητής φυσικής αγωγής, με πάνω από είκοσι χρόνια θητείας σε πάγκους ομάδων όπως πχ. η ΜΕΝΤ και ο Αίας Ευόσμου, αποδέχθηκε την πρόσκληση του προπονητή του ΑΟΣ, Νίκου Σμπήλια, και των ανθρώπων του συλλόγου και ταξίδεψε στη Σύμη, συμμετέχοντας στο camp και διδάσκοντας στα παιδιά των τμημάτων υποδομής (εφηβικό, παιδικό, παμπαιδικό, μίνι) τα βασικά του αθλήματος ενώ τους μίλησε και για στοιχεία ομαδικής τακτικής, πάντα σε άριστη συνεργασία τόσο με τον Νίκο Σμπήλια όσο και με τον Γιώργο Λούπη. 

Το camp ολοκληρώθηκε προχθές και πριν την αναχώρησή του από τη Σύμη, ο κ. Νάκος τόνισε τα εξής:

«Ήταν ιδιαίτερη χαρά η αποδοχή της πρόσκλησης του coach Σμπήλια και του ΑΟ Σύμης, να βρεθώ κοντά τους καθώς και στους αθλητές της ομάδας, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στις προπονήσεις αυτές τις μέρες. 

Τα Δωδεκάνησα έχουν μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου από την πρώτη στιγμή ως προπονητής αλλά και ως άνθρωπος και με χαροποιεί ξεχωριστά κάθε φορά που έρχομαι. 

Αυτές τις μέρες, με τους προπονητές και τους αθλητές του ΑΟ Σύμης, είχαμε μία θαυμάσια συνεργασία. Εύχομαι ν’ ανταμώσουμε σύντομα ξανά όλοι μαζί, εντός κι εκτός γηπέδου».