Πολύστρατος: «Σας ευχαριστούμε, μας δίνετε κουράγιο»

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» προς όλους εκείνους που στήριξαν την ομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου, απευθύνει ο διοίκηση του Πολύστρατου.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε:

«Η διοίκηση του Α.Γ.Σ. Πολύστρατος Λαέρμων, το ποδοσφαιρικό και προπονητικό τμήμα, εκφράζει τις ειλικρινείς της ευχαριστίες προς τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, για τη συμπαράστασή του από την αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου, με αποκορύφωμα το ματς της 20ής αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ευκλή, παρόλο που το αποτέλεσμα δεν ήταν νικηφόρο για την ομάδα μας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την άνοδό μας στην πρώτη κατηγορία.

Η προσέλευση και η στήριξή σας μας δίνει δύναμη και γεμίζει τη διοίκηση και το αγωνιστικό τμήμα με μεγάλο κουράγιο για τη συνέχεια.

Η εμπιστοσύνη σας και η ανταπόκρισή σας καθημερινά μεγαλώνει και αρχή μας είναι ότι σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.

Μία κερκίδα που όλοι μας θέλουμε να τη βλέπουμε γεμάτη γιατί έχει άμεση επίδραση στην αγωνιστική απόδοση των ποδοσφαιριστών μας, για να οδηγήσει ακόμα πιο ψηλά την ομάδα μας.

Ταυτόχρονα, η διοίκηση της ομάδας μας επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια τους χορηγούς για τη στήριξη που παρέχουν έως τώρα στη φετινή μας προσπάθεια.

Σας καλούμε να συνεχίσετε να στέκεστε αρωγοί του φετινού εγχειρήματος και να συμπαραστέκεστε στην προσπάθειά μας, παρακολουθώντας την και από κοντά, ώστε να φτάσουμε την ομάδα της καρδιάς μας όσο ψηλότερα γίνεται».