Ευχαριστίες του Φοίβου  για το «Φίλιππος-Αλέξης»

Με αφορμή την ολοκλήρωση με επιτυχία του τουρνουά «Φίλιππος-Αλέξης», η Διοίκηση του Φοίβου Κρεμαστής θέλησε και δημόσια να εκφράσει τις ευχαριστίες της, σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος, αλλά και να ενημερώσει όλο τον κόσμο πως τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν σε ίδρυμα-οργανισμό, που θα υποδειχθεί από τις οικογένειες Δελαπόρτα-Τζαφέρη.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από τη διοίκηση του Φοίβου, αναφέρει τα εξής:

«Σήμερα έφτασε στο τέλος του το 1ο τουρνουά «Φίλιππας- Αλέξης» που είναι αφιερωμένο στην μνήμη των αδικοχαμένων αδερφών μας Φίλιππου Δελαπόρτα και Αλέξανδρου Τζαφέρη. Πραγματικά σαν Φοίβος είμαστε ακόμα σαστισμένοι από τη συμμετοχή του κόσμου και την αγάπη με την οποία αγκάλιασαν το τουρνουά οι ομάδες που συμμετείχαν.

Εμείς από την μεριά μας δίνουμε την υπόσχεση ότι αυτό το τουρνουά θα γίνει θεσμός για πολλά χρόνια και το επόμενο θα είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Για τις ομάδες που συμμετείχαν ένα «ευχαριστώ» είναι λίγο. Ευχαριστούμε τις ομάδες

-Ακαδημία Βελής

-Αστέρας Μασσάρων

-ΑΕΡΑ Αφάντου

-ΑΣΤΙΡ

-Κλεάνθης

-Ροδίων Αθλησις

-Απόλλων Καλυθιών

-Χάλκη

-Ακουσίλαος

-Πάνθηρες

-Ηρακλής Μαριτσών

-Διγενής

-Κολλέγιο Ρόδου

-Διαγόρας

-Ευκλής

-Ρόδος

-Άγιος Ισίδωρος

Ήταν μεγάλη μας τιμή…

ΥΓ. Το τουρνουά είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα χρήματα που μαζεύτηκαν από τα μαγαζιά της Κρεμαστής (Τα οποία θα γίνουν γνωστά αύριο), θα δοθούν σε ίδρυμα-Οργανισμό μετά από υπόδειξη των οικογενειών Δελαπόρτα-Τζαφέρη».