Πρώτα οι εκλογές στον ΑΕΡΑ

Ηρεμία επικρατεί στον ΑΕΡΑ αυτή την εποχή και λίγο πριν το Πάσχα. Βέβαια οι αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν έχουν τελειώσει, αλλά αυτό που περνάει από τη σκέψη των παραγόντων, είναι το πώς θα οργανωθεί η ομάδα Διοικητικά και αγωνιστικά για τη νέα περίοδο.

Ωστόσο για τη νέα περίοδο είναι πολύ νωρίς ακόμα να πει κανείς οτιδήποτε. Όπως έγινε ήδη  γνωστό, θα πρέπει μέσα στο καλοκαίρι να γίνουν εκλογές. Βέβαια ο Μιχάλης Αντώνογλου έχει πει  πως θα αποχωρήσει, αλλά είναι πολύ πιθανόν αν υπάρξει η ανάλογη στήριξη, ο πρόεδρος του ΑΕΡΑ να παραμείνει στο πόστο του.

Και όπως επίσης μπορεί να αντιληφθεί κανείς, είναι πολύ νωρίς να ξεκαθαρίσει το αν θα παραμείνει και τη νέα περίοδο στην τεχνική ηγεσία ο Βαγγέλης Χοσάδας.

ΣΤΙΣ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟ ΚΑΜΠ ΤΗΣ ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Όπως έγινε χθες γνωστό, ένα ακόμα καμπ της συνεργασίας του Βαγγέλη Χοσάδα και του ΑΕΡΑ, με την τεχνική ομάδα της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, θα γίνει κανονικά αυτό το καλοκαίρι.

Ήδη έχουν σταλεί τα απαραίτητα έγγραφα στην περιφέρεια και τον Δήμο, προκειμένου να υπάρξει στη συνέχεια και επίσημη ανακοίνωση. Ημερομηνία εκκίνησης ορίστηκε η 18η Ιουνίου, με το καμπ να γίνεται στο Δημ. Στάδιο, ενώ λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές προσεχώς.

Ο ΑΕΡΑ ΣΥΛΛΥΠΑΤΑΙ

Στο μεταξύ από την πλευρά της διοίκησης του ΑΕΡΑ εξεδόθη χθες η παρακάτω συλλυπητήρια ανακοίνωση:

 «Το Δ.Σ. της Α.Ε.Ρ.Α., οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ, αισθάνονται την ανάγκη να συλλυπηθούν θερμά την οικογένεια του Ηλία Τσέρου, ένθερμου υποστηρικτή της ομάδας μας, ο οποίος έφυγε την Τετάρτη το βράδυ από τη ζωή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».