Οι ευχαριστίες του Μιχάλη Παυλούς

Μέσω επιστολής του, ο Μιχάλης Παυλούς, μέλος του ΣΕΓΑΣ αλλά και της ΕΑΣ Δωδεκανήσου, ευχαριστεί τον Δήμο Ρόδου και τις αρμόδιες υπηρεσίες του για την πολύτιμη βοήθειά τους ώστε να κατασκευαστεί η βάση του στρώματος επί κοντώ. 

Το συγκεκριμένο στρώμα αγοράστηκε από τον ΔΟΠΑΡ και είναι έτοιμο πλέον να τοποθετηθεί εκεί όπου μπορούν να το χρησιμοποιούν οι αθλητές.
Η επιστολή: 
«Στα πλαίσια της επικοινωνίας των στελεχών του κεντρικού ΣΕΓΑΣ με τις Δημοτικές Αρχές με σκοπό την καλλίτερη συνεργασία,  επιθυμώ να  εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες, προς τις υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου και συγκεκριμένα, τους τεχνίτες ξυλουργούς του Δημοτικού ξυλουργείου Ρόδου καθώς και τον προϊστάμενο  κο  Νικ. Κολιάδη, για την τοποθέτηση ξυλείας στη μεταλλική βάση όπου θα τοποθετηθεί το στρώμα του επί κοντώ στο στάδιο στίβου του Δ.Α.Κ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ.

Το στρώμα του επί κοντώ, που ήταν χρόνιο αίτημα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου και που στο τέλος του 2017 αγοράστηκε από τον ΔΟΠΑΡ και για λόγους φύλαξης και προστασίας μεταφέρθηκε σε αποθηκευτικό χώρο, μπορεί πλέον να μεταφερθεί και να εγκατασταθεί στη θέση του, προκειμένου να εξυπηρετήσει τις προπονητικές και αγωνιστικές ανάγκες των αθλητών και αθλητριών των σωματείων μας, εν όψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2018.  Τέλος, απευθύνω ευχαριστίες και προς τον Δήμαρχο Ρόδου, για την άμεση ανταπόκρισή του σε ό, τι αφορά τη χρηματοδότηση του ΔΟΠΑΡ, για τη προμήθεια μεταλλικού σκεπάστρου, που θα προστατεύσει το στρώμα του επί κοντώ σε βάθος χρόνων. 

Τέλος, με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα εύχομαι καλές γιορτές, χρόνια πολλά και ευχαριστίες, στους εκπροσώπους των θεσμικών φορέων (Δημοτική και Περιφερειακή  Αυτοδιοίκηση) που στηρίζουν εδώ και χρόνια  το αθλητικό έργο της Ομοσπονδίας στην Περιφέρεια, με τη συμμετοχή τους στις αθλητικές εκδηλώσεις, που οργανώνονται από τις Ενώσεις (Συνδιοργανώσεις με Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και ΔΟΠΑ Ρόδου, Κω, Καλύμνου, Λέρου και ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου).
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!
 

Με εκτίμηση
Μιχάλης Παυλούς
Μέλος ΔΣ Κεντρικής Διοίκησης 
του ΣΕΓΑΣ»