Καλλιθέα καλεί Παντέλη…

Ασφαλώς και το πρώτο μέλημα του Διαγόρα, είναι να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον προπονητή της ομάδας Νίκο Παντέλη.

Ο κόουτς των «κυανέρυθρων» έκανε καλή δουλειά την περίοδο που τελείωσε κι αυτός ήταν ο λόγος που ο «γηραιός» έσπευσε να κάνει μια πρώτη συζήτηση μαζί του, προκειμένου ο Νίκος Παντέλης να μείνει στην ομάδα και τη νέα χρονιά.

Κι όπως όλα δείχνουν εκεί θα καταλήξουν οι δυο πλευρές.  
Παράλληλα όμως κι επειδή αυτή είναι νεκρή περίοδος για τη Γ΄ Εθνική  και λίγο πριν ξεκινήσει η τελειωτική συζήτηση για την ανανέωση της συνεργασίας με την διοίκηση του γηραιού, ο αξιόλογος τεχνικός δέχθηκε προτάσεις από άλλες ομάδες για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Μια από αυτές είναι η Καλλιθέα, στην οποία είναι γνωστό πως έχει δουλέψει και στο παρελθόν  με επιτυχία.

Η ομάδα της Αθήνας, τον κάλεσε να βοηθήσει τώρα, καθώς υπάρχουν ακόμα αγώνες στην football league, προκειμένου να καθίσει στον πάγκο της και αν όλα πάνε καλά να ανανεώσει και για την επόμενη σαιζόν.

Η απάντηση του Νίκου Παντέλη ήταν ρητή και κατηγορηματική στην πρόταση της Καλλιθέας: «Απάντησα στους ανθρώπους της Καλλιθέας, πώς ο βασικός μου στόχος είναι να ξαναμιλήσω με τον Διαγόρα και να κλείσω εκεί».

Παρόλα αυτά δεν απέκλεισε την «βοήθεια» στην Αθηναϊκή ομάδα, με την οποία από πολύ παλιά είναι δεμένος συναισθηματικά και σαφέστατα  γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα.