Συνέχεια στα δύσκολα για τον Εθνικό

Το δικό του αγώνα για την κατάληψη έστω της 4ης θέσης, που δίνει την άνοδο στη Β’ Κατηγορία, θα δώσει ο Εθνικός μετά το Πάσχα, όταν και θα πάει  γι’ αρχή στ’ Απόλλωνα όπου και θα συναντήσει την Αναγέννηση Έμπωνας.

Το κλίμα είναι το ιδανικότερο αυτή την περίοδο λόγω και της πολύ καλής πορείας στον δεύτερο γύρο, γι’ αυτό η διοίκηση παρέθεσε γεύμα σε παίκτες και τεχνική ηγεσία στην ψαροταβέρνα «Νησάκι» στα Κολύμπια, ενόψει της δύσκολης αλλά ενδιαφέρουσας συνάμα συνέχειας στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας.

Με απόντες τους Στέλιο και Γιώργο Τσακίρη για επαγγελματικούς λόγους αλλά και αμφίβολο τον  Γιάννη Τσοπάνογλου εξαιτίας μιας θλάσης, οι Αρχιπολενοί, σε περίπτωση κατάκτησης των τριών βαθμών, θα έχουν πετύχει κατά ένα μεγάλο ποσοστό το στόχο τους. 

Μετά από τον συγκεκριμένο αγώνα θα έχουν δύο συνεχόμενες αναμετρήσεις εντός έδρας: με τη βαθμολογικώς, εδώ και καιρό, αδιάφορη Θύελλα αλλά και την έως τώρα πρωτοπόρο Ασπίδα Σαλάκου. 

Μάλιστα,  υπάρχει η διάθεση από τη διοίκηση, στην περίπτωση εξασφάλισης μαθηματικά της ανόδου, η τελευταία αγωνιστική στην Αρχίπολη να συνδυαστεί με μια γιορτή, κατά τη διάρκεια της οποίας θα βραβευτούν παλαιοί παράγοντες και παίκτες του συλλόγου για την προσφορά τους.