Στην Τήλο μέχρι την Τρίτη  θα μείνει ο πρωθυπουργός

Στο νησί της Τήλου, βρίσκεται από χθες, σε ιδιωτική επίσκεψη για τις ημέρες του Πάσχα, ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός με την οικογένειά του έφθασε νωρίς το πρωί στη Ρόδο, με αεροπλάνο και στη συνέχεια πήγε στην Κάμειρο Σκάλα από όπου με πλωτό σκάφος του Λιμεναρχείου μετέβη στην Τήλο.

Όπως έγινε γνωστό θα μείνει στο ξενοδοχείο Ilidi Rock, ενώ μαζί του, εκτός από την οικογένειά του, βρίσκεται ο συνεργάτης του και γνωστός δημοσιογράφος κ. Θανάσης Καρτερός, ο οποίος είναι φανατικός φίλος της Τήλου (έχει σπίτι στο νησί).
Στο νησί βρίσκονται επίσης και άνδρες της ασφάλειάς του, ενώ πιθανόν την Κυριακή του Πάσχα να μεταβούν εκεί υπουργοί της κυβέρνησης.

Ο κ. Τσίπρας έχει προγραμματίσει να μείνει στο νησί μέχρι την Λαμπρή Τρίτη και πιθανόν στην διάρκεια της παραμονής του να έχει συνάντηση και με την δήμαρχο Τήλου κ. Μαρία Καμμά, αναφορικά με θέματα του νησιού.

Αξιοσημείωτο είναι ότι, όπως είναι προγραμματισμένο, ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στην Ρόδο στις 16 και 17 Απριλίου, για να παραστεί στις εργασίες του αναπτυξιακού συνεδρίου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, όπου αναμένεται να γίνουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις για το καυτό θέμα του μεταφορικού ισοδύναμου στα νησιά,  που σε πρώτη φάση, θα ισχύσει σε 32 νησιά από το καλοκαίρι.