Ολοκληρώθηκε η διακλιμακιακή στο Μουζάκι

Ολοκληρώθηκαν  την Πέμπτη στο Μουζάκι οι αγώνες του πρώτου αγωνιστικού πρωτοκόλλου, που αφορά τις αναμετρήσεις μεταξύ των Ενώσεων και των Τοπικών Επιτροπών βόλεϊ και συνεχίζονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην έδρα της Καρδίτσας.

Στη συνέχεια, οι επιλεγμένες αθλήτριες θα χωριστούν σε καινούργιες ομάδες, σύμφωνα με τις ειδικότητές τους και θα γίνει ένα δεύτερο αγωνιστικό πρωτόκολλο, όπου θα καταγραφεί επιπλέον και η αθλητική προσωπικότητά  τους σε άγνωστες ομαδικές συνθήκες.

Οι αθλήτριες μέχρι την Πέμπτη είχαν  προσφέρει ένα πολύ καλό αγωνιστικό θέαμα, όπου έδωσαν τη δυνατότητα στους προπονητές να μπορέσουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή αθλητική αξιολόγηση για τη στελέχωση των δύο προπονητικών κέντρων, που αφορά την επόμενη φάση του προγράμματος δημιουργίας και λειτουργίας της Εθνικής ομάδας.

Υπενθυμίζεται πως στη διακλιμακιακή προπόνηση του Μουζακίου, πήραν μέρος από το Δωδεκανησιακό βόλεϊ η Καθολική Κουκιά για το Φοίνικα και η Κατερίνα Κούνιου από το «Ροδίων Άθλησις», αφήνοντας μέχρι τώρα καλές εντυπώσεις. Η συνέχεια πλέον είναι καθαρά θέμα των Ομοσπονδιακών προπονητών.

Οι ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις  και οι γηπεδικές συνθήκες ήταν εξαιρετικές  για το επίπεδο του διακλιμακιακού πρωταθλήματος και όλοι οι εμπλεκόμενοι έδωσαν  τον καλύτερο εαυτό τους ώστε οι μικρές αθλήτριες να νιώσουν όμορφα και οικογενειακά αυτές τις άγιες μέρες που τα περισσότερα κορίτσια απομακρύνονται για πρώτη φορά από τις εστίες τους.