Τα «βάσανα»  του ρυθμιστή

Ίσως το πιο δύσκολο για έναν προπονητή ομάδας, η οποία παύει να πιέζεται από την ανάγκη συγκομιδής βαθμών, είναι να διατηρήσει τη «φλόγα» των παικτών του ζωντανή, να τους βρει νέα κίνητρα και να τους πείσει γι’ αυτά.

Σ’ αυτήν ακριβώς τη δύσκολη και περίεργη φάση βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό ο Χρυσόστομος Χάσταλης.

Ο Απόλλων Καλυθιών παραμένει σταθερά στην 4η θέση της βαθμολογίας, δεν μοιάζει πιθανό να τη χάσει, ούτε και να προλάβει να καταλάβει κάποια υψηλότερη, η χρονιά θεωρείται επιτυχημένη, η ομάδα δείχνει να είναι μια χαρά, οπότε η ίδια η πραγματικότητα είναι που… σπρώχνει προς τη χαλαρότητα και βάζει σε σκέψεις το τεχνικό επιτελείο ενόψει των τελευταίων πέντε αγωνιστικών του πρωταθλήματος.

Ο Χρυσόστομος Χάσταλης πιστεύει πως αυτή ακριβώς είναι η στιγμή που η ομάδα θα πρέπει να βρει ένα νέο στόχο, για να ολοκληρώσει τις φετινές υποχρεώσεις της με ψηλά το κεφάλι και μακριά από τους κάθε λογής ενοχλητικούς «ψιθύρους» και κακεντρεχή σχόλια.

Κι αυτό διότι ο Απόλλων είναι ένας από τους μεγάλους ρυθμιστές για την έκβαση της μάχης τόσο για την κατάκτηση του τίτλου, όσο και για την αποφυγή του υποβιβασμού. Απόλυτα αδιάφορο είναι μόνο το εντός έδρας παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής με τον Κλεάνθη.

Ακολουθεί, στις Καλυθιές, το ματς με την Κατταβιά που «καίγεται» για βαθμούς, το ντέρμπι με τον σήμερα πρωτοπόρο Φοίβο στην Κρεμαστή και αμέσως μετά η σύγκρουση με τον επίσης διεκδικητή του τίτλου, ΔΙ.Α. (εντός).

Η χρονιά κλείνει στα Μαριτσά και ουδείς μπορεί να γνωρίζει αν τα πράγματα εξελιχθούν με τρόπο, που ο τοπικός Ηρακλής δεν θα χρειάζεται αποτέλεσμα για να παραμείνει στην κατηγορία.    
 Η πρώτη προπόνηση των Απολλωνιστών μετά το Πάσχα θα γίνει τη Λαμπρή Τρίτη.